Takıma veda ediyor! Aslan'da sürpriz ayrılık: Yeni durağı şimdiden belli oldu...

Takıma veda ediyor! Aslan'da sürpriz ayrılık: Yeni durağı şimdiden belli oldu...

Konyaspor karşısında Süper Lig'deki 24. zaferini elde etmeyi amaçlayan Galatasaray'ın yıldız ismine sürpriz bir talip çıktı.

Pazar akşamı evinde ağırladığı Fenerbahçe'ye mağlup olarak bu sezon iç sahadaki ilk yenilgisini alan Galatasaray, şampiyonluk şansını son maça bıraktı. Konya deplasmanında şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekipte sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Konyaspor karşısında Süper Lig'deki 24. zaferini elde etmeyi amaçlayan sarı-kırmızılı ekibin yıldız ismi, dev takımların radarına girdi.

A Spor'un Football Addict'ten derlediği habere göre; İngiliz ekibi Everton; Manchester United, Real Madrid ve Bayern Münih'in gündemindeki Jarrad Branthwaite'ın yerine Davinson Sanchez'i transfer etmeyi düşünüyor.

İngiliz ekibinin yıldız futbolcunun takımdan ayrılma ihtimaline karşılık olarak Sanchez'i gündemine aldığı belirtildi.

Öte yandan Everton haricinde Fulham, West Ham United ve Napoli'nin de Kolombiyalı futbolcuyu istediği kaydedildi. Bu sezon 33 karşılaşmada sarı-kırmızılı formayı terleten yıldız savunma oyuncusu, bu karşılaşmalarda 3 gol 2 asiste imza attı.

Davinson Sanchez, Fenerbahçe derbisinde yok- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Güncel piyasa değeri 17 milyon euro olan Kolombiyalı stoperin 2027 yılına dek sarı-kırmızılı ekip ile sözleşmesi bulunuyor.

Everton başta olmak üzere İngiliz ekiplerinin Kolombiyalı savunma oyuncusunu kadroya katmak için hamle yapması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN