Tolgay Arslan'ın yeni durağı Japonya

Tolgay Arslan'ın yeni durağı Japonya

Ülkemizde bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları giyen 33 yaşındaki Tolgay Arslan, Japonya 1. Lig ekiplerinden Sanfrecce Hiroshima ile sözleşme imzaladı.

Süper Lig'de Beşiktaş ve Fenerbahçe formalarını terleten ve göstermiş olduğu performansla adından söz ettirmeyi başaran Tolgay Arslan'ın yeni takımı belli oldu.

Resim

Japonya 1. Lig ekiplerinden Sanfrecce Hiroshima, 33 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna kattığını açıkladı.

Geçtiğimiz sezon Avustralya 1. Lig temsilcisi Melbourne City 30 maça çıkan ve 14 gol, 7 asistlik performans gösteren Tolay Arslan, kariyerine Japonya'da devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN