Trabzonspor - Başakşehir maçında gol sesi çıkmadı

Trabzonspor - Başakşehir maçında gol sesi çıkmadı

Trabzonspor Başakşehir canlı anlatım karar.com'da bulabilirsiniz. Süper Lig'in 19. haftasında lider Trabzonspor evinde ağırladığı Başakşehir ile 0-0 berabere kaldı. Beraberliğin ardından Trabzonspor 45 puanla ilk yarıda en çok puan toplayan takım oldu. İşte maçın canlı anlatımı...

Trabzonspor Başakşehir Bein Sport canlı yayın aracılığıyla ekranlara geldi. 0-0 beraber biten mücadelenin ardından Trabzonspor, bu sezon 19. hafta sonunda elde ettiği 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 45 puan topladı. Karadeniz ekibi, Başakşehir karşısında 1 puan alarak Süper Lig'de en çok puan toplayan ekip olarak tarihe geçti.

27. KARŞILAŞMA

Trabzonspor ile Başakşehir, ligde 27. kez karşı karşıya geliyor. 2007-2008 sezonunda, o dönemdeki adıyla İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile başlayan rekabette bugüne dek oynanan 26 maçın 10'unda Trabzonspor, 8'inde Başakşehir galip geldi, 8 müsabakada da taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Karadeniz ekibi, söz konusu maçlarda 40 gol atarken, kalesinde 31 gol gördü. Trabzon Başakşehir anlık skor ve canlı anlatım karar.com'da olacak.

CANLI ANLATIM

İKİNCİ YARI

Maç golsüz sonuçlandı.

89. dakikada Medipol Başakşehir'de Stefano Okaka sarı kart ile cezalandırılıyor.

88. dakikada Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür oyundan çıkarken Yusuf Sarı oyuna giriyor.

83. dakika Anders Trondsen çıkıyor ve yerine İsmail Köybaşı geliyor.

76. dakikada ise Trabzonspor'da oyuncu değişikliği yaşanıyor. Dorukhan Toköz ve Andreas Cornelius çıkıyor ve yerine Manolis Siopis ile Bengali Koita oyuna giriyor.

73. dakikada Berkay Özcan ve Fredrik Gulbrandsen çıkıyor ve yerine Deniz Türüç ile Nacer Chadli oyuna giriyor.

İkinci yarı başladı.

İLK YARI

Mücadelenin hakemi Halil Umut Meler ilk düdüğü çaldı, Başakşehir maça başladı.

17.dakikada henüz iki takım da pozisyon üretemedi. Golsüz eşitlikle geçiliyor.

20. dakikada Dorukhan'ın yaptığı vuruşta top üst direğe çarparak dışarı çıktı.

32. dakikada Trabzonspor'lu Hüseyin sarı kart alıyor.

44. dakikada Ndayishimiye sarı kart gördü.

İlk yarı eşitlikle sona eriyor.

TRABZONSPOR BAŞAKŞEHİR SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor ile Başakşehir, Şenol Güneş Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. 25 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak maç, Bein Sport 1'den naklen yayınlanacak.

Halil Umut Meler'in yöneteceği mücadele, Digiturk ve Bein Connect platformundan şifreli olarak ekranlara gelecek. Selçukspor giriş sitesinde Trabzonspor Başakşehir şifresiz canlı izlenebilecek. Fakat Digiturk ve Bein Connect haricindeki Süper Lig maç yayınlarının yasa dışı olduğunu ve cezai müeyyidesinin olduğunu belirtelim.

TRABZONSPOR BAŞAKŞEHİR KAÇ KAÇ?

Trabzonspor Başakşehir canlı skor bilgisinin karar.com'dan anlık takip edebilirsiniz.

Süper Lig'de 18 hafta sonunda 14 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle 45 puanla liderlik koltuğunda oturan ve en yakın rakibi İttifak Holding Konyaspor'un 9 puan önünde yer alan bordo-mavililer, sahasındaki zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yolunda yakaladığı avantajı sürdürmek istiyor.

Teknik direktör Emre Belözoğlu yönetiminde çıktığı 10 maçta yenilgi yüzü görmeyen ve 10 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Medipol Başakşehir ise haftaya Trabzonspor'un 13 puan gerisinde 32 puanla 3. sırada giriyor.

TRABZONSPOR MUHTEMEL 11

Uğurcan Çakır,
Peres,
Hüseyin Türkmen,
Denswil,
Trondsen,
Dorukhan Toköz,
Hamsik,
Bakasetas,
Abdülkadir Ömür,
Djaniny,
Cornelius

BAŞAKŞEHİR MUHTEMEL 11

Muhammed Şengezer,
Caiçara,
Ndayishimiye,
Duarte,
Hasan Ali Kaldırım,
Mahmut Tekdemir,
Berkay Özcan,
Aleksic,
Visca,
Gulbrandsen,
Okaka

TRABZONSPOR BAŞAKŞEHİR MAÇ ÖNCESİ BİLGİLER

* İstanbul Başakşehir ile oynadığı son 12 Süper Lig maçının sadece birini kazanan (5B 6M) ve bu galibiyeti son karşılaşmada alan Trabzonspor, 2010/11 sezonundan bu yaa rakibini üst üste iki kere mağlup edemiyor.

* Trabzonspor'a konuk olduğu son altı Süper Lig maçını kaybetmeyen İstanbul Başakşehir (3G 3B), bordo-mavili ekibin 2015/16 sezonundan bu yana iç sahada mağlup edemediği tek takım konumunda.

* Evinde oynadığı son beş Süper Lig maçında puan kaybetmeyen Trabzonspor, tek sezonda daha uzun bir iç saha galibiyet serisini en son Ocak-Nisan 2015 arasında yakaladı (6G).

* Süper Lig'de 10 maçtır kaybetmeyen İstanbul Başakşehir (8G 2B), Emre Belözoğlu'nun görev yaptığı bu süreçte mağlubiyet almayan tek takım konumunda.

* İstanbul takımlarına rakip olduğu son 12 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Trabzonspor (9G 2B), tek yenilgisini gol sevinci yaşayamadığı tek karşılaşmada evinde aldı (0-1 vs Fenerbahçe).

* Bu sezon Süper Lig'de maç başına en fazla 10+ pas dizisine sahip iki takım İstanbul Başakşehir (16.6) ve Trabzonspor (15.2). Bu pas dizileri sonucunda bordo-mavili ekipten (3) daha fazla gol bulan tek ekip de Boz Baykuşlar (5).

* Son üç Süper Lig maçında da rakip fileleri havalandıran Andreas Cornelius (toplam 4 gol), kariyerinde sadece bir kez 4+ maçlık gol atma serisi yakalayabildi (Ağustos-Eylül 2012 arasında Kopenhag formasıyla 5 maç).

* Trabzonspor forması giyen Yusuf Sarı, Süper Lig kariyerinde İstanbul Başakşehir'e karşı sadece 33 dakika oynamasına rağmen (3 maç) iki gole katkı yapmayı başardı (1 gol & 1 asist).

* Edin Visca'nın Süper Lig kariyerinde Trabzonspor'dan (6) daha fazla gol atabildiği tek takım Kasımpaşa (8).

* Eski takımı İstanbul Başakşehir'e rakip olduğu iki Süper Lig maçını da kaybetmeyen Abdullah Avcı (1G 1B), tek galibiyetini geçen sezon Trabzonspor'un başında çıktığı deplasman karşılaşmasında aldı (Şubat 2021'de 1-0).

TRABZONSPOR BAŞAKŞEHİR CANLI İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN