Trabzonspor bombayı patlattı! Dünya yıldızı imzayı atıyor: 36 gol 52 asist...

Trabzonspor bombayı patlattı! Dünya yıldızı imzayı atıyor: 36 gol 52 asist...

Süper Lig'de oynadığı son 4 karşılaşmadan yenilgiyle ayrılan Trabzonspor, bombayı patlatıyor. Fırtına, dünya yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Trendyol Süper Lig'in 24. hafta karşılaşmasında konuk olduğu Beşiktaş'a 2-0 mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, bombayı patlatıyor. Bordo-mavili ekip, dünya yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Ara transfer döneminin başladığı günden bu yana Teklic, Kurbelis, Bakasetas, Larsen ve Abdülkadir Ömür ile yollarını ayıran Trabzonspor, takviye çalışmaları için kolları sıvadı. Son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından savunma hattını güçlendirme kararı alan Trabzonspor, gözünü Almanya'ya dikti. Fırtına, dünya yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

A Spor'dan Yunus Emre Sel'in haberine göre; Larsen ile yollarını ayırdıktan sonra sağ bek pozisyona takviye yapma kararı alan bordo-mavili ekip, Alman devi Borussia Dortmund formasını terleten Belçikalı savunma oyuncusu Thomas Meunier ile masaya oturdu.

Karadeniz ekibinin Alman devi ile görüşmelere başladığı öğrenildi. Bordo-mavili ekibin, Alman temsilcisiyle sezon sonuna dek sözleşmesi bulunan yıldız oyuncuyu kadrosuna katmaya yakın olduğu ileri sürüldü.

Güncel piyasa değeri 2.5 milyon euro olan Belçikalı savunma oyuncusu bu sezon 9 karşılaşmada görev alırken skor katkısı sunamadı.

32 yaşındaki savunma oyuncusu futbol hayatı boyunca 417 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 36 gol 52 asiste imza attı. Belçikalı savunma oyuncusu, 2020 yılının yaz transfer döneminde Fransız devi PSG'den ayrılarak bedelsiz şekilde Borussia Dortmund'a transfer olmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN