Trabzonspor kesenin ağzını açtı! Ertuğrul Doğan 17 milyon euroluk golcüyü özel jetiyle getiriyor: İmzası an meselesi...

Trabzonspor kesenin ağzını açtı! Ertuğrul Doğan 17 milyon euroluk golcüyü özel jetiyle getiriyor: İmzası an meselesi...

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması başladı. Süper Lig'de bu sezon istediği performansı gösteremeyen bordo-mavililer, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş'a yenilerek büyük bir üzüntü yaşamıştı. Ligin bitmesiyle transfer çalışmalarına başlayan yönetimden ilk müjdeli haber geldi. Trabzonspor kesenin ağzını açtı! Başkan Ertuğrul Doğan 17 milyon euroluk golcüyü özel jetiyle getiriyor. İmzası an meselesi. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon istediği başarıyı gösteremeyen Trabzonspor, ligi üçüncü sırada bitirdi. Takımda yıldızı parlayan Onuachu'nun geleceği merak konusu olurken, bordo-mavili yönetim forvet arayışına başladı. Takıma uyum sağlayacak dinamik bir golcü isteyen teknik direktör Abdullah Avcı, gözünü yıldız golcüye dikti. Trabzonspor kesenin ağzını açtı! Başkan Ertuğrul Doğan 17 milyon euroluk golcüyü özel jetiyle getiriyor. Masaya oturuldu, yıldız golcünün imzası an meselesi.

TRABZONSPOR KESENİN AĞZINI AÇTI

Trabzonspor'da attığı gollerle taraftarın sevgilisi haline gelen Paul Onuachu'nun geleceği merak konusu olmuş durumda. Paul Onuachu’yu kadroda tutmak isteyen ancak bugüne kadar Southampton ile yaptığı görüşmelerden sonuç çıkartamayan Trabzonspor, İngiliz ekibine yeni bir kiralama teklifinde bulunmuştu. Ancak Premier Lig’e yükselen Southampton'tan olumsuz yanıt geldi. Forvet hattına takviye yapmak isteyen Trabzonspor ise gözünü kararttı. Fanatik'te yer alan habere göre; bordo-mavililer Roman Yaremchuk'u transfer etmek istiyor.

yeni-proje-2024-05-28t132340-678.jpg

ERTUĞRUL DOĞAN 17 MİLYON EUROLUK GOLCÜYÜ GETİRİYOR

Trabzonspor, Ukraynalı forvet ile görüşmeleri birkaç haftadır yoğun şekilde sürdürüyor. Club Brugge’la pazarlıklara devam eden yönetimden ilk olumlu mesaj geldi. Bordo-Mavili yönetim, bu hafta transferi anlaşma noktasına getirmeyi hedefliyor. Yaremchuk’u kiralık olarak değil, direkt bonservisiyle almak isteyen Fırtına, Belçika ekibiyle yoğun temas halinde.

yeni-proje-2024-05-28t132355-022.jpg

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın da çok istediği Yaremchuk ile geçtiğimiz haftalarda bizzat görüntülü bir konuşma yaptığı öğrenildi. Sezonu kiralık olarak Valencia’da tamamlayan 1.91’lik santrfor, La Liga’da 25 maçta 3 kez rakip fileleri havalandırmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN