Trabzonspor muradına erdi! Fırtına yeni orta sahasını İngiltere'de buldu: 7 yıl sonra ilk kez...

Trabzonspor muradına erdi! Fırtına yeni orta sahasını İngiltere'de buldu: 7 yıl sonra ilk kez...

Süper Lig'in 4. haftasında Kasımpaşa'yı 1-5 ile geçen Trabzonspor, transferde 7 yıl sonra bir ilke imza attı. Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Onuralp Cevikkan, Dimitrios Kourbelis, Joaquín Fernández, Mislav Orsic, Filip Benkovic, Göktan Gürpüz, Tonio Teklic, Mehmet Can Aydın, Fountas ve son olarak Rayyan Baniya'yı kadrosuna katan Trabzonspor, yeni orta sahasını İngiltere'de buldu.

Trednyol Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında konuk olduğu Kasımpaşa'yı 1-5 mağlup ederek iki haftadır devam eden mağlubiyet serisine son veren Trabzonspor, orta saha transferinde mutlu sona ulaştı. Fırtına, transferde 7 yıl sonra bir ilke imza attı.

Bu sezon Süper Lig'e beklentilerin altında bir şekilde başlangıç yapan Trabzonspor, iki haftadır devam eden yenilgi serisine bu akşam Kasımpaşa galibiyetiyle son verdi. Transfer çalışmalarına devam eden bordo-mavili ekip, yeni orta sahasını İngiltere'de buldu.

Transfer sezonunda Onuralp Cevikkan, Dimitrios Kourbelis, Joaquín Fernández, Mislav Orsic, Filip Benkovic, Göktan Gürpüz, Tonio Teklic, Mehmet Can Aydın, Fountas ve son olarak Rayyan Baniya'yı kadrosuna katan Trabzonspor, bu kez orta saha transferinde mutlu sona ulaştı. Bordo-mavili ekibin transferi kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

YouTube'da yayın yapan 'FırtınaCast' adlı kanalda Ömer Küçük'ün aktardığına göre; Bordo-mavili ekip, İngiliz ekibi Brighton formasını terleten Kolombiyalı orta saha oyuncusu Steven Alzate'nin transferinde mutlu sona ulaştı.

7 YIL SONRA BİR İLK

Geçen sezon Belçika ekibi Standard Liège kiralık olarak forma giyen 24 yaşındaki Kolombiyalı orta saha oyuncusu 29 maçta forma şansı bulurken söz konusu karşılaşmalarda 3 gol 5 asist kaydetti.

Brighton's Steven Alzate 'in talks' over Belgium loan move after collapsed West Brom deal - SussexLive

Orta sahanın ortasında oynayabilen Kolombiyalı orta saha oyuncusu, ülkesinin formasını 7 maçta terletti. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu bordo-mavili ekibe imza atması halinde 7 yıl aradan sonra Trabzonspor'a transfer olan ilk Kolombiyalı futbolcu olarak tarihe geçecek.

Karadeniz ekibi son olarak 2016-2017 sezonunda Fabián Castillo'yu kadrosuna katmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN