Trabzonspor taraftarı bu haber sonrası stada ayak basamayacak! Ertuğrul Doğan bizzat açıkladı: Takımın bel kemiği gidiyor...

Trabzonspor taraftarı bu haber sonrası stada ayak basamayacak! Ertuğrul Doğan bizzat açıkladı: Takımın bel kemiği gidiyor...

Trabzonspor'da hem Süper Lig heyecanı hem de Ziraat Türkiye Kupası yarışı devam ediyor. Bu sezon ligde istenilen performansı gösteremeyen bordo-mavili ekipte transfer çalışmaları devam ederken sıcak bir gelişme yaşandı. Trabzonspor taraftarı bu haber sonrası stada ayak basamayacak! Başkan Ertuğrul Doğan bizzat açıkladı. Takımın bel kemiği gidiyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sene istediği başarıyı gösteremeyen Trabzonspor, Ziraat Kupası'nda yoluna devam ediyor. Finale çıkan bordo-mavili ekipte hedef kupayı müzeye götürmek. Gelecek sezon için kadrosunu genişletmek isteyen Karadeniz ekibinden flaş bir ayrılık sinyali geldi. Trabzonspor taraftarı bu haber sonrası stada ayak basamayacak! Başkan Ertuğrul Doğan bizzat açıkladı. Üzülerek açıkladılar, takımın bel kemiği gidiyor.

TÜRKİYE KUPASI FİNALİ İÇİN GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan hem gündeme dair hem de kaleci Uğurcan Çakır hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Türkiye Kupası Finali ile ilgili görüşmelerin yapıldığını ifade eden Doğan, "Pazartesi günü federasyon başkanımız, Hasan Bey ve ben bir toplantı yapacağız. Trabzonspor için yer çok fark etmez. Biz, "Bize her yer Trabzon" diyoruz. Bu slogan dahilinde bakıyoruz. İlk tercihimiz Olimpiyat olacak. İstanbul'da oynayalım diyeceğiz ama federasyon ve Beşiktaş'ın görüşü olabilir. İstanbul'a yakın bir yer, Kocaeli olabilir. Ortak bir şekilde konuşacağız. Önemli olan dostça bir finalin olması. Saha içine, saha dışından bir müdahalenin olmaması, hak edenin kazanması. Trabzonspor'un canı yandı bu sene, VAR'da her şeyin doğru şekilde işlemesi. Her şeyin adaletli olduğu, centilmence bir final olmasını diliyorum." dedi.

yeni-proje-2024-05-11t163827-273.jpg

TRANSFERLER HAKKINDA NET KONUŞTU

Transfer gündemleriyle ilgili net bir açıklama yapan Başkan Doğan, "Biz hocamızla bu konuya çok ciddi şekilde eğildik. Güçlü bir kontrol yaparak ilerliyoruz. Şubat ayı itibariyle aklımızdaki isimler belliydi. O dönem başladık, çok ciddi yol aldık. Çok ciddi bir süreç katedildi Trabzonspor için. 4 oyuncu ile anlaşma tamam şu an, 2 oyuncu ile anlaşma noktasına geldik. Bu süreci biz çok hızlı yapmak durumundayız. Hata yapma lüksümüz yok." ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR TARAFTARI YIKILACAK! ERTUĞRUL DOĞAN SON NOKTAYI KOYDU

Birçok sezondur takımdan ayrılacağı iddia edilen kaleci Uğurcan Çakır hakkında konuşan Doğan, "Uğurcan, bizim kardeşimiz. Çok iyi bir Trabzonsporlu, gerçek bir Trabzonsporlu. Durumu ne olursa olsun, takımının çıkarlarından başka bir şey düşünmüyor. Oyuncunun tabii ki Avrupa'da oynamak gibi bir düşüncesi var.

yeni-proje-2024-05-11t164036-653.jpg

Önemli bir teklif gelirse, gitmesine izin vereceğimizi söylemiştik. Şu an için resmi teklif olmasa da, bazı kulüplerin bizimle bağlantıya geçtikleri doğrudur. Uğurcan'ın aklında böyle bir hayal var ve saygıyla karşılıyoruz. Resmi bir teklif geldikten sonra konuşmak daha doğru olur. Onun yeri bizim için çok farklı." yorumunda bulundu. Bu sözler ise taraftarların kafasında soru işareti oluşturdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN