Trabzonspor transfer startını verdi! 106 milyon euro ödenen dünya yıldızı geliyor. Ertuğrul Doğan hayaline kavuştu

Trabzonspor transfer startını verdi! 106 milyon euro ödenen dünya yıldızı geliyor. Ertuğrul Doğan hayaline kavuştu

Trabzonspor gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Bu sezon Fenerbahçe'yi yenebilen tek takım olarak tarihe geçen bordo-mavililer, Avrupa Ligi için kadrosunu güçlendirmek istiyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Trabzonspor transfer startını verdi! 106 milyon euro ödenen dünya yıldızı geliyor. Başkan Ertuğrul Doğan hayaline kavuştu. İşte sürpriz transferin detayları...

Son dakika transfer haberleri... Süper Lig'de bu sezon istediği performansı sahaya aktaramayan Trabzonspor'da transfer mesaisi başladı. Gelecek sezon için şampiyonluk yarışı içinde olmak isteyen bordo-mavililer, sürpriz bir imza atmak üzere. Trabzonspor transfer startını verdi! 106 milyon euro ödenen dünya yıldızı geliyor. Başkan Ertuğrul Doğan hayaline kavuştu. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek.

TRABZONSPOR'DAN TARİHİ TRANSFER! ERTUĞRUL DOĞAN HAYALİNE KAVUŞUYOR

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarına devam eden bordo-mavili yönetim, sonunda beklediği transfere ulaşmak üzere. Fotomaç'ta yer alan habere göre Trabzonspor, dünya yıldızı Alexis Sanchez için devreye girdi. 35 yaşındaki dünya yıldızının bu transfere ise olumlu baktığı öğrenildi.

yeni-proje-4.jpg

106 MİLYON EURO ÖDENEREK TARİHE GEÇTİ

Trabzonspor, imza parası ve yüksek maaş teklifiyle Sanchez'in işini bitirmek istiyor. Transferin gerçekleşmesi durumunda, Karadeniz devi, hücum hattına büyük bir katkı sağlanmış olacak. Şili Milli Takımı ile 162 maça çıkan dünya yıldızı, 51 kez fileleri sarstı. Sanchez, 2014'te Barça'dan Arsenal'e 42.5 milyon euro'ya, 2018 yılında da 34 milyon euro'ya Arsenal'den Manchester United'a transfer olmuştu. Ayrıca haftalık 500 bin poundluk kazancıyla da uzun süre İngiltere'nin en çok kazanan futbolcusu ünvanını elinde tuttu.

yeni-proje-5-001.jpg

3 BÖLGEDE VERİMLİ OLARAK OYNAYABİLİYOR

Asıl mevkisi forvet olan Sanchez tam bir hücum motoru. Forvet arkası ve sağ kanatta da görev yapabiliyor ve hemen her mevkide direkt golü düşünüyor. Geçtiğimiz sezon Marsilya'dan İnter'e transfer olan Sanchez, bu sezon tüm kulvarlarda 33 maça çıkıp 1110 dakika süre aldı ve 4 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN