Trabzonspor'a 29 milyon euroluk savunmacı! Fırtına geri sayıma başladı...

Trabzonspor'a 29 milyon euroluk savunmacı! Fırtına geri sayıma başladı...

Yeni sezonda iddialı bir takım kurmayı hedefleyen Trabzonspor, 29 milyon euroluk savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Fırtına, Abdullah Avcı'nın göz bebeği için girişimlere başladı.

Geçen hafta evinde ağırladığı Fenerbahçe'ye 2-3 mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada gelecek sezonun transfer çalışmalarına başladı Fırtına, 29 milyon euroluk savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Sezon başından bu yana savunma hattında büyük sorunlar yaşayan Trabzonspor, yaz transfer döneminde defans hattını güçlendirme kararı aldı. Fırtına, Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda gözünü 29 milyon euroluk savunma oyuncusuna dikti.

Bu sezon beklentilerin altında kalarak taraftarlarını üzen Trabzonspor, sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlamayı hedefliyor. Türkiye Kupası'nda şampiyonluk hedefine odaklanan bordo-mavili ekip, gelecek sezonun transfer çalışmalarına başladı.

Fanatik'in haberine göre; Karadeniz ekibi, Abdullah Avcı'nın ısrarla istediği Brezilyalı savunma oyuncusu Marlon'u transfer listesine ekledi.

Marlon - Oyuncu profili 2024 | Transfermarkt

Ukrayna ile Rusya arasında 2 yıldır devam eden savaş nedeniyle Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile yollarını ayırarak Brezilya ekibi Fluminense’ye kiralık olarak transfer olan Brezilyalı savunma oyuncusu, sezon sonunda Shakhtar’a dönecek. Fırtına, daha önce de transfer etmek için hamle yaptığı Brezilyalı savunma oyuncusunun durumunu yakından takip ediyor.

Abdullah Avcı'nın ısrarla kadroya katılmasını talep ettiği Brezilyalı savunma oyuncusu için maliyet araştırması yapılmaya başlandı. 28 yaşındaki savunma oyuncusunun Ukrayna kulübüyle olan sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.

Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan tecrübeli savunma oyuncusu için bugüne dek toplamda 29 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN