Batuhan Karadeniz: Olayların fitilini ateşleyen o futbolcudur

Batuhan Karadeniz: Olayların fitilini ateşleyen o futbolcudur

Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra SkySpor kanalında çıkan olayları değerlendiren Batuhan Karadeniz, Umut Bozok hakkında çok sert ifadeler kullanarak 'Kornere çıkan topta durup dururken gidip rakibe vuruyor taraftarları galeyana getiriyor, Trabzonspor'a öyle bir ceza verin ki ibretlik olsun' serzenişinde bulundu.

Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor'u Fred (2) ve Batshuayi'nin golleriyle 3-2 yendi. 90 dakikanın sonunda çıkan olaylar Türkiye'nin gündemine otururken, ünlü yorumcu Batuhan Karadeniz'in 'İbretlik ceza verin bunlara' sözleri bir hayli dikkat uyandırdı.

BAZI FUTBOLCULAR KENDİ TARAFTARLARINA YARANACAĞIM DİYE...

Sahada taraftarı geren, yalandan kendi taraftarlarına şirin gözükmek için şaklaban futbolcular olursa bu olayların olması gayet normal. Umut Bozok kendi taraftarına yaranacağım diye kornere çıkan topta gidip rakibine kasten vurup adamı reklam panolarına atıyor. Şerefsizin biri, maçtan sonra Trabzonspor çalışanı, Livakovic'e vuruyor montundan anladım, seyirci değil bu. Taraftarları, camiaları geren futbolculara itibar etmeyin Umut Bozok'a söylediğim şeyler Mert Hakan Yandaş için de geçerli.

depophotos-18264015.jpeg

Bu olayları çıkaranları, sahaya inenleri, kavga çıkaranları 'terör' üzerinden yargılamalı. Umut Bozok sen boksör değilsin aldığın paranın hakkını ver.

HALİL UMUT MELER YANINDAKİ FAULÜ GÖREMEDİ

Batshuayi'nin attığı golden önce Oosterwolde'nin Umut Bozok'a yaptığı hareket net faul. Bu ligi Fenerbahçe ile Galatasaray arasında kopmasını istemiyorsunuz bu belli oldu.

TRABZONSPOR'A ÖYLE BİR CEZA VERİN Kİ...

Bu Trabzon'a öyle bir ceza vereceksin ki ibretlik ceza vereceksin. Vereceksin ki böyle şeyler bir daha Türk futbolunda yaşanmasın. Trabzonspor-Fenerbahçe maçında olayların fitilini ateşleyen Umut Bozok'tur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (53)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
53 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN