Trabzonspor'da herkesi şaşırtan gelişme: 4 isimle yollar ayrıldı!

Trabzonspor'da herkesi şaşırtan gelişme: 4 isimle yollar ayrıldı!

Evinde ağırladığı Adana Demirspor'u 4-1 ile geçen Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor. Son şampiyon Abdullah Avcı'nın ardından 4 isimle daha yollarını ayırdı.

Yeni başkanını 25-26 Mart'ta gerçekleşecek olağanüstü kongrede seçecek olan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor.

Son olarak pazar akşamı evinde ağırladığı Adana Demirspor'u 4-1 ile geçerek iki haftalık galibiyet hasretine son veren Trabzonspor'da 4 isimle yollar ayrıldı.

Abdullah Avcı'nın istifasının ardından teknik adam arayışlarına başlayan Trabzonspor'da yeni başkan ve hocanın kim olacağı merak konusu oldu. Başkanlık için şuana kadar sadece asbaşkan Ertuğrul Doğan adaylığını açıklarken Ahmet Ağaoğlu'nun da adaylığını açıklaması bekleniyor.

Karadeniz ekibinde takımın başında Orhan Ak yer alırken sezonun geri kalan kısmında hangi teknik adamın bordo-mavili ekipte görev alacağı da merak konusu oldu.

4 AYRILIK BİRDEN

Trabzon yerel basınından 61 Saat'te yer alan habere göre; Fırtına'da Adana Demirspor karşılaşması sonrasında Kaleci Antrenörü Haluk Güngör, Atletik Performans Antrenörü Ekrem Özerk Tufan, Maç ve Performans Analisti Tolga Sayın, Zihinsel Performans Antrenörü Yaşar Çevikel ile yollar ayrıldı.

Trabzonspor’da teknik ekipte bulunan yardımcı antrenör Caner Erol, Mayıs ayına kadar kulüpte çalışmalarına devam edecek. Kulüpte kalan diğer çalışanlarla ilgili kararı kongreden sonra gelecek olan yeni teknik adam karar verecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN