Trabzonspor'da herkesi şaşırtan gelişme: Ahmet Ağaoğlu'ndan sürpriz karar!

Trabzonspor'da herkesi şaşırtan gelişme: Ahmet Ağaoğlu'ndan sürpriz karar!

Son olarak Süper Lig'in 25. haftasında evinde ağırladığı Adana Demirspor'u 4-1 ile geçen Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Yeni başkanını 25-26 Mart'ta seçecek olan Karadeniz ekibinde görevinden istifa eden başkan Ağaoğlu sürpriz bir karara imza attı.

Son olarak Süper Lig'in 25. haftasında evinde ağırladığı Adana Demirspor'u 4-1 ile geçen son şampiyon Trabzonspor, puanını 41'e yükselterek galibiyet hasretine son verdi. Yeni başkanını 25-26 Mart'ta gerçekleşecek olağanüstü kongrede seçecek Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor.

Geçen sezon 38 yıllık şampiyonluk hasretine son vermesine rağmen bu sezon beklentilerin altında kalan Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor.

Son şampiyon Karadeniz ekibinde 8 Nisan 2018'den bu yana başkanlık koltuğunda oturan Ahmet Ağaoğlu görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Ağaoğlu'nun ardından ise teknik direktör Abdullah Avcı görevinden istifa ederken Adana Demirspor karşılaşmasında bordo-mavili ekibi Orhan Ak çalıştırdı.

Alınan başarısız sonuçların ardından Ahmet Ağaoğlu görevinden istifa ettiğini açıkladı. Yeni başkanını 25-26 Mart tarihlerinde gerçekleşecek kongrede seçecek bordo-mavili ekipte söz konusu tarihe kadar başkanlık koltuğunda mevcut asbaşkan Ertuğrul Doğan oturacak

AĞAOĞLU ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLIYOR

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Ertuğrul Doğan, başkan adayı olduğunu resmi olarak açıklarken gözler Ahmet Ağaoğlu'na çevrildi. Ağaoğlu'nun yeniden aday olma konusunda kesin karar verdiği öğrenildi. Ağaoğlu'nun yarın adaylığını resmi olarak açıklayacağı belirtildi.

Trabzon yerel basınından 61 Saat'te yer alan habere göre Ertuğrul Doğan'ın listesi şu isimlerden oluşuyor:

Nevzat Kaya, Zeyyat Kafkas, Taner Saral, Ali Can Gümüştaş, Kemal Ertürk, Coşkun Öztürk, Sami Karaman

Ağaoğlu'nun listesi ise şu isimlerden oluşuyor:

Mahmut Aksu, Levent Erkuloğlu, Coşkun Bülbül, Mehmet Can Tuna, Birhan Emre Yazıcı, Lokman Sadıklar, Şemsetdin Hancı, Ömer Sağıroğlu, Gençağa Meriç

Adayların 15 Mart’a kadar 15+5 kişilik listelerini belirlemesi bekleniyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN