Trabzonspor'da ilk transfer tamam! Boşnak yıldız imzayı attı! Hem asist hem gol yağdıracak

Trabzonspor'da ilk transfer tamam! Boşnak yıldız imzayı attı! Hem asist hem gol yağdıracak

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de ve Avrupa'da gösterdiği performansla beklentilerin altında kalan son şampiyon Trabzonspor, transferde gaza bastı. Gelecek sezonun planlamasına şimdiden başlayan bord0-mavili ekip Boşnak futbolcu ile anlaşmaya vardı.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında ağırladığı Antalyaspor'u 2-0 ile geçen Trabzonspor, pazar akşamı konuk olacağı Galatasaray karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Fırtına, bir yandan rakibini mağlup etmenin hesaplarını yaparken bir yandan da transferde düğmeye bastı.

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de ve Avrupa'da gösterdiği performansla beklentilerin altında kalan, son olarak ise evinde ağırladığı Antalyaspor'u 2-0 mağlup eden Karadeniz ekibi, gözünü Boşnak golcüye dikti.

Edin Visca'nın yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Boşnak yıldızından bu sezon yeteri kadar faydalanamayan Trabzonspor, Belçika ekibi Cercle Brugge forması giyen Dino Hotic'i renklerine bağladı.

İLK TRANSFER TAMAM

Bu sezon Cercle Brugge formasını 25 maçta terleten 27 yaşındaki golcü futbolcu takımına 4 gol 2 asitlik katkı sağladı.

Trabzonspor, Dino Hotic'i transfer etmek için harekete geçti

Bosna-Hersek formasını da 4 maçta terleten Hotic'in, Belçika ekibiyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Gelecek sezonun planlamasına şimdiden başlayan bord0-mavili ekip Boşnak futbolcu ile anlaşmaya vardı. 27 yaşındaki on numara gelecek sezon bordo-mavili formayı terletecek.

Fanatik gazetesinden Safacan Konuksever'in haberinee göre; Kağıda dökülmüş bir ön anlaşma olmamasına rağmen Trabzonspor, Boşnak oyuncu ile sezon sonu için şimdiden sözleşti. Tarafların kısa süre içinde transferi açıklaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN