Trabzonspor'da sürpriz ayrılık! Takımın vazgeçilmeziyle yollar ayrılıyor...

Trabzonspor'da sürpriz ayrılık! Takımın vazgeçilmeziyle yollar ayrılıyor...

Sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek yeni sezonunun planlamasına başlayan Trabzonspor, yıldız ismiyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğu, Süper Lig'de ise üçüncülüğü hedefleyen Trabzonspor, sezon sonunda yıldız ismiyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Yeni sezonda şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olmayı hedefleyen Trabzonspor'da sezon başından bu yana ortaya koyduğu performansla beklentilerin altında kalan Uğurcan Çakır'ın durumu merak konusu oldu.

Fotomaç'ın haberine göre; 28 yaşına giren ve sık sık Avrupa'da forma giyme hayalinden bahseden milli yıldız, bordo-mavili ekibe veda etmeye hazırlanıyor. Karadeniz ekibinin, milli eldiven için cazip bir teklif alması halinde tecrübeli file bekçisinin ayrılığına onay vereceği öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 8.5 milyon euro milli eldivenin Trabzonspor ile 2027 yılına dek sözleşmesi bulunuyor. Karadeniz ekibinin Başkanı Ertuğrul Doğan, daha önce yaptığı açıklamada milli kaleciyi Türkiye'den bir takıma vermeyeceklerini açıklamış ve Uğurcan'ın Avrupa'da önemli bir kulübe gitmesini istediklerini aktarmıştı.Uğurcan Çakır İçin Transfer İhtimali: Kariyer Hedefini Gerçekleştirebilir- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN