Trabzonspor'da sürpriz ayrılık! Uğurcan Çakır takıma veda ediyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Trabzonspor'da sürpriz ayrılık! Uğurcan Çakır takıma veda ediyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Perşembe akşamı İstanbul'da Beşiktaş ile Türkiye Kupası finalinde karşılaşacak olan Trabzonspor, sezon sonunda Uğurcan Çakır ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Perşembe akşamı Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Bordo-mavili ekip, sezon sonunda milli eldiven Uğurcan Çakır ile vedalaşmaya hazırlanıyor.

Sezon sonunda yeniden yapılanmaya gidecek olan Trabzonspor, son iki sezondur ortaya koyduğu performansla beklentilerin altında kalan Uğurcan Çakır ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Bordo-mavili ekibin tecrübeli eldiveninin yeni durağı şimdiden belli oldu.

Tivibu Spor'dan Safa Can Konuksever'in aktardığına göre; Tecrübeli file bekçisi, Türkiye Kupası finalinde bordo-mavili formayı son kez terletecek.

Milli eldivenin yeni sezonda Arabistan'a transfer olacağı öne sürüldü. Konuksever açıklamasında şu ifadeleri kullandı.

"Uğurcan için finalin şöyle de bir anlamı var. Uğurcan'ın Trabzonspor kariyerindeki son maçı olabilir. Arabistan'dan 4.5m Euro net maaş teklifi var, burada kazandığının 4 katı. Daha önce Türkiye Kupası kazandı ama yine de kupayla veda etme motivasyonu olacaktır."

Bu sezon Trabzonspor forması altında 41 karşılaşmada görev alan Uğurcan Çakır, bu karşılaşmalarda 49 gol yerken kalesini ise 13 maçta gole kapattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN