Trabzonspor'da transfere Abdullah Avcı engeli! Genç oyuncunun transferine engel oldu...

Trabzonspor'da transfere Abdullah Avcı engeli! Genç oyuncunun transferine engel oldu...

Ara transfer döneminde en az transfer yapan takımlardan biri olan Trabzonspor'da Abdullah Avcı hakkında ortaya atılan iddia bordo-mavili taraftarların tepkisin çekti.

11 Ocak'ta başlayan ara transfer döneminde Teklic, Kurrbelis, Bakasetas, Abdülkadir Ömür ve Larsen ile yollarını ayıran Trabzonspor, yalnızca sağ bek pozisyonuna takviye yaparak Belçikalı savunma oyuncusu Thomas Meunier'i kadrosuna kattı. Karadeniz ekibinin ara transfer döneminde neden yalnızca bir transfer yaptığı merak konusu olurken dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı.

Sezon başından bu yana beklentilerin altında kalan bordo-mavili ekip, ara transfer döneminde yıldız isimleriyle yollarını ayırırken kadrosuna yalnızca bir isim katarak kış transfer döneminde en az transfer yapan takımlardan biri oldu.

TRANSFERİ AVCI ENGELLEDİ

Bordo-mavili ekip, transfer döneminin son günlerinde Belçika ekibi St. Truiden formasını terleten 24 yaşındaki savunma oyuncusu Eric Junior Bocat ile anlaşmaya varsa da transfer gerçekleşmedi.

Fanatik'in haberine göre; Karadeniz ekibinin tecrübeli teknik adamı Abdullah Avcı, Fransız savunma oyuncusunun Trabzonspor'a transfer olmasını engelledi.

Trabzonspor sol bekini buldu! Eric Junior Bocat geliyor...

Avcı'nın genç oyuncunun transferine sıcak bakmadığı ve bu transfer için olumsuz rapor belirttiği bu gelişme sonrasında bordo-mavili ekibin bu transferden vazgeçtiği öne sürüldü.

Bu sezon Belçika ekibinde 25 karşılaşmada görev alan genç yıldız, takımına 1 gol 3 asistlik katkı sunmuştu. Bordo-mavili ekibin başına geçtiği ilk günden bu yana takıma ağırlıklı olarak yaşlı oyuncuların transfer ettiren Avcı'nın 24 yaşındaki futbolcunun transferine engel olduğu iddiası taraftarların tepkisini çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN