Trabzonspor'dan tarihi transfer hamlesi! Geri sayım başladı...

Trabzonspor'dan tarihi transfer hamlesi! Geri sayım başladı...

Transfer çalışmalarını Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda sürdüren Trabzonspor, tarihi transfer hamlesi için kolları sıvadı.

Ara transfer döneminin başladığı günden bu yana Kurbelis, Teklic, Bakaasetas ve Larsen ile yollarını ayırarak yabancı oyuncu sayısını azaltan Trabzonspor, transfer çalışmalarında düğmeye bastı. Fırtına, tarihe geçecek transfer operasyonu için kolları sıvadı.

Trendyol Süper Lig'in 22. hafta karşılaşmasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Trabzonspor, takviye çalışmalarını hızlandırdı. Transfer döneminin başladığı günden bu yana peş peşe ayrılıklar yaşayan bordo-mavili ekip, tarihi bir transfere imza atmayı hedefliyor.

Sabah'ın haberine göre; Danimarkalı savunma oyuncusu Larsen ile yollarını ayıran Trabzonspor, Belçika ekibi St. Truiden formasını terleten 24 yaşındaki Japon savunma oyuncusu Daiki Hashioka'nın transferi için çalışmalara başladı.Daiki Hashioka - the 2007 AFC Champions League Final - YouTube

Bordo-mavili ekibin, 1.84 boyundaki futbolcunun bonservisini makul seviyeye düşürmesi halinde transferi noktalamayı hedeflediği öne sürüldü. Güncel piyasa değeri 2 milyon euro olan Japon futbolcunun bordo-mavili ekibe transfer olmaya sıcak baktığı iddia edildi.

TARİHE GEÇECEK

Bu sezon Belçika ekibinde 19 maçta görev alan Japon futbolcu, takımına 2 gol 2 asistlik katkı sundu. 1.84 boyundaki futbolcu sağ bekin yanı sıra sağ kanatta da görev yapabiliyor. Japonya Milli Takım formasını da 7 kez terleten genç yıldız bu karşılaşmalarda skor katkısı sunamadı.

Genç yıldız, Trabzonspor'a transfer olması halinde bordo-mavili ekibin tarihindeki ilk Japon futbolcu olarak Karadeniz ekibinin tarihine geçecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN