Trabzonsporlu Denswill Hollanda basınını yalanladı! 'Bunları nasıl söyleyebilirim'

Trabzonsporlu Denswill Hollanda basınını yalanladı! 'Bunları nasıl söyleyebilirim'

Trabzonsporlu futbolcu Stefano Denswil, pazar akşamı oynana derbi hakkında Hollanda basınında çıkan röportajın çarptırıldığını açıkladı.

Trabzonspor- Fenerbahçe derbisini Hollanda basınından De Telegraaf'e değerlendiren Trabzonspor'un savunma oyuncusu Stefano Denswill, röportajın çarptırıldığını açıkladı.

Bordo-mavili ekibin tecrübeli savunma oyuncusu, De Telegraaf'ın haberine göre; derbi hakkında "Trabzonspor-Fenerbahçe arasındaki bir maç, ister Trabzon'da ister İstanbul'da oynansın, her zaman son derece çekişmeli olur çünkü ezeli rakibimiz Fenerbahçe'dir. Ancak bu sefer maçta hiç bu kadar zehirli bir atmosfer yaşamamıştım. Görüntülerde birisinin köşe bayrağını yerinden çıkarıp Fenerbahçeli oyuncuyu kovaladığını gördüm. Ayrıca sahada yere düşmüş bıçak da gördüm. Olaylar başladığı sırada neredeyse soyunma odasındaydım. Kısa süre içinde sahada onlarca taraftar vardı. Tabii ki olayları yatıştırmaya çalıştım. Trabzonsporlu oyuncuların Fenerbahçeli oyuncuları güvenli bir şekilde içeri sokmaya çalıştığını gördüğünüz videolar da var. Ancak böyle bir anda kendi güvenliğinizi de düşünmek zorundasınız, bu yüzden geç kaldığım için bir noktada içeri gitmeye karar verdim." açıklamasında bulundu.

Röportajın yayınlamasının ardından Trabzon yerel basınından 61 Saat'e konuşan Denswill, röportajın çarptırıldığını ve söylemediği şeylerin söylenmiş gibi gösterildiğini açıkladı.

HOLLANDA BASININI YALANLADI

Tecrübeli savunma oyuncusu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Ben bu konuda hiçbir şey söylemedim. İnsanların benim söylediklerimi değiştirmelerine gerek yok. İnternette gördüklerini gördüler sadece ve bu kadar... Soyunma odasındayken ve ayrıca her şeyi internetten ve haberlerden takip ettiysem nasıl bunları söyleyebilirim. Kendi kulübümü kötü duruma sokmak tuhaf olurdu. Soyunma odasına giren ilk kişilerden biriyken nasıl bir şey görebilirim.. Soyunma odasında sinirli bir şekilde otururken sahada neler olduğunu bilmiyordum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN