Trabzonspor'un efsane futbolcusu teknik adam olarak geri dönüyor! Ahmet Ağaoğlu başkan seçilirse takımı o isme emanet edecek!

Trabzonspor'un efsane futbolcusu teknik adam olarak geri dönüyor! Ahmet Ağaoğlu başkan seçilirse takımı o isme emanet edecek!

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor. Başkan Ağaoğlu'nun bugün resmi olarak adaylığını açıklayacağı öne sürülürken Ağaoğlu'nun bordo-mavili ekibin efsane golcüsünü takımın başına getirmek istediğini iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, 24. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Ümraniyespor'a 1-2 mağlup olarak iç sahada 36 maç sonra yenilgi yüzü gördü. Pazar günü evinde Montella yönetimindeki Adana Demirspor'u ağırlayacak Trabzonspor'da söz konusu karşılaşmada birinci adam olarak Orhan Ak görev yapacak.

Yeni başkanını 25-26 Mart'ta gerçekleşecek olağanüstü kongrede seçecek bordo-mavili ekipte söz konusu tarihe kadar tüzük gereği asbaşkan Ertuğrul Doğan başkanlık koltuğunda oturacak.

Ertuğrul Doğan Karadeniz ekibine başkan adayı olduğunu resmi olarak açıklarken görevinden istifa eden Ahmet Ağaoğlu'nun da bordo-mavili taraftarların 'geri dön' çağrısı sonrasında aday olma konusunda karar verdiği öğrenildi. Ağaoğlu'nun adaylığını kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Ahmet Ağaoğlu'nun yeniden başkan seçilmesi halinde hangi teknik adamı takımın başına getireceği konusu da netlik kazandı.

AĞAOĞLU EFSANE İSMİ TAKIMIN BAŞINA GETİRECEK

Trabzon basınından Hakan Yoloğlu'nun haberine göre; Ağaoğlu, kongrede yeniden başkan seçilmesi halinde son olarak İngiliz ekibi Hull City'i çalıştıran Şota Arveladze'yi takımın başına getirecek.

Eski Trabzonlu yazar olarak döndü | Goal.com Türkçe

Daha önce 2015-16 sezonunda bordo-mavili ekibi çalıştıran Gürcü teknik adam Karadeniz ekibinin başında 11 maçta görev alırken söz konusu karşılaşmalarda 4 galibiyet 2 beraberlik ve 5 yenilgi almıştı.

Yoloğlu, Ağaoğlu'nun bugün resmi olarak adaylığını açıklayacağını kaydederken Ağaoğlu'nun ilk planda Şota Arveladze'yi hedef olarak belirlediğini aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN