Trabzonspor'un efsane isminden Abdullah Avcı'ya ve bordo-mavili futbolcuya sert tepki! "Lan dallama..."

Trabzonspor'un efsane isminden Abdullah Avcı'ya ve bordo-mavili futbolcuya sert tepki! "Lan dallama..."

Son dönemde sosyal medya platformu YouTube'da yaptığı yayınlarla dikkatleri üzerine çeken bordo-mavili ekibin efsane ismi Serdar Bali, görevinden istifa etmesine rağmen mayıs ayına kadar Trabzonspor'dan maaş almaya devam edecek olan Abdullah Avcı'ya ve bonservisi Trabzonspor'da olmasına rağmen bordo-mavili ekibe ihtar çeken Gineli golcü Bengali-Fodé Koita'ya sert sözlerle yüklendi.

Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta karşılaşmasında evinde Montella yönetimindeki Adana Demirspor'u ağırlayan Trabzonspor, Akdeniz ekibini 4-1 ile geçerek iki haftalık mağlubiyet serisine son verdi.

Abdullah Avcı'nın istifası sonrasında yeni teknik adam arayışlarına giren bordo-mavili ekipte Adana Demirspor karşılaşmasında Abdullah Avcı'nın yardımcısı Orhan Ak, takımın başında yer aldı.

Son dönemde sosyal medya platformu YouTube'da yaptığı yayınlarla dikkatleri üzerine çeken bordo-mavili ekibin efsane ismi Serdar Bali, görevinden istifa eden Abdullah Avcı'ya Adana Demirspor karşılaşmasında takımın başında yer alan Orhan Ak'a ve bordo-mavili ekibin sezon başında Kasımpaşa'ya kiraladığı ve geçtiğimiz günlerde alacaklarının ödenmesi için Trabzonspor'a ihtar çeken Gineli golcü Bengali-Fodé Koita'ya sert sözlerle yüklendi.

1975-80 ve 1985-88 sezonları arasında Trabzonspor formasını terleten Serdar Bali'nin açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

whatsapp-image-2023-03-13-at-16-59-50.jpeg

Koita'ya 'dallama' diyen Bali, görevinden istifa eden Abdullah Avcı'ya mayıs ayına kadar maaş ödenmesine sert çıkarak şunları söyledi:

"Trabzonspor maça iğrenç oyun sistemiyle başladı. Değişen bir şey olmayacağı belli. Çünkü Orhan Ak, Abdullah Avcı ile aynı kafada. Umarım takımı kendisi kurmuştur. Sağ açık sol açık yok. Allah'tan korkun ya. Ya arkadaş Allah'tan kork. Böyle teknik direktörlük diploman varsa ha var ha yok ne fark edecek. Topu ileri taşıyan adam almadınız. Ne konuşuyorsunuz. Biz diplomasızız. Diploması olan hocalar bilmiyorlar. Bugüne kadar böyle bir şey demedim ama bilmiyorlar. Bizi aptal yerine koymayın diplomanız var diye. Böyle takım kurulur mu ya. Bırakın Allah aşkına. Gidin başka hoca alsınlar, doğru hoca alsınlar.

ALDIKLARINDAN DAHİ GERİ VERMESİ LAZIM

Abdullah Avcı parasını almıyor mu? Mayıs'ın sonuna kadar parasını alacak. Biri ona 'git' mi dedi? Kaç para alıyor biliyor musunuz? Kendi istifa etti bu nasıl kabul edilir. İstifa ettiyse 'güle güle' dersin. Bırak alacaklarını aldıklarından dahi geri vermesi lazım. İstifa edip alacaklarını alıyorsa kafama şöyle bir şey geliyor demek ki Abdullah Avcı istifa ettirilmiş. Bu parayı neden veriyorsunuz. Trabzonspor'un parası. Yaptığı hizmetlere teşekkür ediyoruz. Ama yapmadıklarını da konuşmalıyız. İyi oynayan Doğucan'ı oyundan çıkartıyorsunuz. Gidin lisansınızı yırtın Allah aşkına. Ne hocası ya.

Trabzonspor'da Koita gole hasret - Son Dakika Haberleri

NE BAŞARILARI LAN DALLAMA

Koita 'ver paramı' diyor. Geçen yaz ben TFF'de çalışırken Trabzonspor'un maçı vardı. Koita geldi beni onla tanıştırdılar. 'Serdar bey Trabzonspor'a başarılar' dedi. Ben de güldüm. Ne başarıları lan dallama. Gidip sen oynayacaksın ki başarılı olunsun. Tarz giyiniyor böyle cukkayı da alıyor. Senin benim alamadığım bu kadar insanın asgari ücretle geçindiği bu ülkede bize ihtar gönderiyor."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN