Trabzonspor'un efsane isminden Şenol Güneş'i hedef alan Hami Mandıralı'ya sert sözler! 'Aynaya bak, biz bir şey diyor muyuz?'

Trabzonspor'un efsane isminden Şenol Güneş'i hedef alan Hami Mandıralı'ya sert sözler! 'Aynaya bak, biz bir şey diyor muyuz?'

Son dönemde sosyal medya platformu YouTube'da yaptığı yayınlarla dikkatleri üzerine çeken bordo-mavili ekibin efsane ismi Serdar Bali, Şenol Güneş'i hedef alan bordo-mavili ekibin efsane golcüsü Hami Mandıralı'ya sert sözlerle yüklendi.

Son dönemde sosyal medya platformu YouTube'da yaptığı yayınlarla dikkatleri üzerine çeken bordo-mavili ekibin efsane ismi Serdar Bali, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın teknik adam Şenol Güneş'i hedef alan açıklamalarda bulunan Hami Mandıralı'yı hedef aldı.

1975-80 ve 1985-88 sezonları arasında Trabzonspor formasını terleten, Karadeniz ekibinin efsane ismi Serdar Bali, geçtiğimiz günlerde "En iyi zamanlarımda bile bir gün beni milli takıma davet etmedi. hiçbir Trabzonlu oyuncuya destek olmadı, el atmadı. Kırgınım. Neden kırgın olmayayım? Benim jübile yapmamamda da onun etkisi var. Dolayısıyla bir kırgınlığım var. Hiçbirimize şu kadarcık dokunmadı" açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken bordo-mavili ekibin efsane ismi Hami Mandıralı'nın açıklamalarına yanıt verdi.

Hami Mandıralı'nın söylemlerine katıldığını ancak efsane ismin açıklamalarını yanlış bulduğunu kaydeden Serdar Bali, Mandıralı'yı hedef alarak "Bir aynaya bak. Senin de eksiklerin var. Senin bunları demene gerek yok. Şenol sana vermemiş bize mi vermiş? Hangi futbolcu arkadaşına ne vermiş? Biz bir şey diyor muyuz?" açıklamasında bulundu.

"BİR AYNAYA BAK"

Bali, şunları söyledi:

"Hami Mandıralı kardeşimiz, evladımız her zaman olduğu gibi yine Şenol Güneş ile ilgili bazı şeyler söyledi. Hami kardeşim bak ben sana söyleyeyim. Yapma. Sen bizim küçüğümüzsün. Seni de çok seviyoruz. Değerli, kaliteli bir çocuksun. Ama yapma. Başkalarının eline koz verme. Gel kendi içimizde yapalım. Söylediğinde yüzde yüz haklısın. Ama demeye gerek yok. Şenol Güneş bizim kaptanlığımızı yapmıştır. Yapma. Dediğin doğru. Söylediklerine katılıyorum. Şenol Güneş, Hami Mandıralı'yı bir defa A Milli Takım kadrosuna almadı. Ama Fatih Terim Bulgaristan'da hazırlık maçı yaparak Galatasaray'ın stoperi Bülent'e jübile yaptı. Hami haklı. Şenol Güneş hiçbir konuda eski futbolcu arkadaşlarına destek çıkmadı evet Hami haklı ama söyleme. Şenol Güneş'in karakteri böyle. İyi bir insan ama sosyal yönü bu kadar. Arkadaş çevresiyle ilgili bir şeyi yok. Ama her türlü cenazeye koşarak geliyor.

whatsapp-image-2023-03-13-at-16-59-50.jpeg

BİZ BİR ŞEY DİYOR MUYUZ?

Hami sen çok değerlisin. Bir aynaya bak. Senin de eksiklerin var bizim eksiklerimiz gibi. Şöyle yapsana Fatih Tekke'ye bir bak bakalım. Fatih Tekke hiçbir zaman 'Şenol Güneş elimizden tutmadı' diyor mu? Fatih Tekke tek başına bu yolda yürüyor. Kendi başına yürüyor. Koşuşturuyor, yapmaya çalışıyor. Kimseden şefaat beklemiyor. Dik duruyor güzel konuşuyor. Sen de aynı şeyi yap. Evet Şenol senin önünü açsa, sana yardım etse iyi olurdu. Ama bunu Ahmet Suat'ta yapmadı Özkan Sümer'de bizim genelimizde bu var. Ama bunu Fatih Terim yapıyor. Bunu Beşiktaşlılar yapıyor. Nereye gitse Beşiktaşlıları alıyorlar. Ama Şenol bunu yapmıyor. Doğrudur. Bunu diyerek Şenol Güneş'e kızanların önünü açmayalım lütfen. Fatih Tekke gibi yap. Bir şeye ihtiyacın yok. Senin illa antrenör olacak diye bir şey yok. Gel Trabzonspor'a yönetici yol. Gel milletvekili ol. Gel Trabzonspor'a başkan olmaya çalış. Büyük düşün çalış büyük. Hepimiz seni seviyoruz. Senin bunları demene gerek yok. Şenol'u yokmuş farzet. Fatih Tekke gibi yap. Hami'ye diyorum ki Fatih Tekke gibi ol. Şenol sana vermemiş bize mi vermiş? Hangi futbolcu arkadaşına ne vermiş? Biz bir şey diyor muyuz? Allah yolunu açık etsin."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN