Trabzonspor'un efsane isminden sürpriz karar! Teknik direktörlüğe veda etti: Yeni işi herkesi şaşırttı

Trabzonspor'un efsane isminden sürpriz karar! Teknik direktörlüğe veda etti: Yeni işi herkesi şaşırttı

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'un efsane futbolcusu ve teknik adamı, teknik direktörlüğe veda etti. Efsane ismin yeni işi herkesi şaşırttı.

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'un efsane ismi teknik direktörlüğe veda etti. Efsane ismin yeni işi ise bordo-mavili taraftarlar başta olmak üzere tüm futbolseverleri şaşırttı.

1990-99 yılları arasında Trabzonspor formasını terleterek efsaneleşen 2018-2019 yılları arasında ise bordo-mavili ekipte teknik direktörlük yapan ve aldığı başarılı sonuçlar ile dikkatleri üzerine çeken Karadeniz ekibinin simge isimlerinden 'Karaboğa' lakaplı futbol adamı Ünal Karaman teknik direktörlük kariyerini noktaladı.

ÜNAL KARAMAN İYİ PARTİ'YE KATILDI

2018-19 sezonunda Trabzonspor'u çalıştırdığı dönemde kulübün ekonomik anlamda zor dönemden geçmesine rağmen aldığı başarılı sonuçlarla bordo-mavili taraftarların gönlünde taht kuran başarılı teknik adam siyasete atıldı. Bordo-mavili ekibin efsane ismi Konya'dan milletvekili aday adayı oldu.

Trabzonspor'da Ünal Karaman'ın sözleşmesi uzatıldı

Bordo-mavili takımı 69 maçta çalıştıran başarılı teknik adam söz konusu karşılaşmalarda 34 galibiyet 17 mağlubiyet ve 18 beraberlik almıştı. 56 yaşındaki başarılı teknik adam son olarak Göztepe'yi çalıştırmıştı.

Ünal Karaman bugün İYİ Parti grup toplantısına katılarak açıklamalarda bulundu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ünal Karaman'a İYİ Parti rozetini taktı.

İYİ Parti milletvekili aday adayı olan Ünal Karaman'a rozet Meral Akşener tarafından bizzat takdim edildi - Son Dakika

"YARADAN YOLUMUZA YOLDAŞ OLSUN"

Karaman grup toplantısında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Selçuklu kimliğiyle şekillenmiş Mevlana hoşgörüsünün Şiar edinmiş şehrimde anamın atamın tedrisi ile başlayıp Yüce milletimizin gönlüyle damıttığın birikimi memleketimin hizmetine sunmak için buradayım. Türkiye Cumhuriyeti devletinin kuruluşuna giden süreçte ateşten çember içerisinde kalmış Anadolu'nun güven ve huzurla yaşanılabilir bir vatan halinde kalmasını sağlamak için bu topraklara düşmüş başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere isimli, isimsiz nice kahramanlara borçlu olduğumuz idrakiyle buradayım.

Milliyetçi Odak on Twitter: "????Ünal Karaman İYİ Parti'ye resmen katıldı. Grup toplantısında genel başkan Meral Akşener'in rozet takması bekleniyor. https://t.co/qexWaJIXkd" / Twitter

Cumhuriyetin 100. yılında geleceğin büyük ve güçlü Türkiye'sinin inşası hedefine hizmet edebilmek arzusuyla buradayım. Kader gayrete aşık bir anlayışlı içerisinde Büyük Türk milletinin ve devletinin muzaffer geleceğinin inşası nesillerin yüreğine nakşedeceğimiz medeniyetimizin ihyasına dair heyecanım için buradayım. Büyük ümitlerle çıktığım bu yolda bir iz bırakabilmek Türk milliyetçileriyle yani iyileriyle iyilerle birlikte yol yürümek üzere buradayım. Yaradan yolumuza yoldaş olsun. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN