Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener'den olay sözler

Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener'den olay sözler

Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener, Aziz Yıldırım'ın açıklamalarına cevap verdi. Şener, Yıldırım için ''Bıraksın bu işleri!'' dedi.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trazonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olayların yankısı devam ediyor. Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın açıklamalarına Trabzonspor cephesinden yanıt gecikmedi.

Aziz Yıldırım'ın açıklamaları: https://www.karar.com/spor-haberleri/aziz-yildirim-ahmet-metin-gence-cevap-verdi-1848945

''YILDIRIM DEMİRÖREN DE BU ŞİKE DEDİ''

1710848749706-2522121412.jpg

Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener, Aziz Yıldırım'ın açıklamalarına oldukça sert bir yanıt verdi. Kuzey Ekspres'e konuşan Sadri Şener, Aziz Yıldırım'a yönelik ''Benim avukatım, İstanbul Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Fatih Selami Mahmutoğlu'dur! Hala da avukattır. Bıraksın bu işleri! Bence kendisi 'Biz bu işi yaptık, adaleti de kandırdık' desin. Kendi yöneticilere bana gelip, 'Biz şike yaptık, üstümüze gelmeyin' dedi. Yıldırım Demirören de bana 'Bu şike' dedi. Bu kadar basit!'' ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN