Trabzonspor'un eski kalecisi Onur Recep Kıvrak'tan çok sert tepki: Onlar her zaman boş konuşur

Trabzonspor'un eski kalecisi Onur Recep Kıvrak'tan çok sert tepki: Onlar her zaman boş konuşur

Milli Takım kalesini koruyan Uğurcan Çakır, 3-3 sona eren Lüksemburg karşılaşmasının ardından eleştiri oklarının hedefindeki isim haline gelirken Trabzonspor'un yıldız ismine bordo-mavili ekibin eski kalecisi Onur Recep Kıvrak'tan geldi.

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi C Ligi 1. Grup 5. maçında Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda karşılaştığı Lüksemburg ile 3-3 berabere kaldı. Milliler, bu sonuçla puanını 13 yaptı ve son maçlar öncesinde B Ligi’ne yükselmeyi garantiledi.

A Milli Futbol Takımı tarihinde ilk kez Lüksemburg'dan bir maçta 3 gol yerken karşılaşmada ilginç istatistikler ortaya çıktı.

1972'DEN BU YANA İLK

Gruptaki ilk 4 maçta kalesinde gol görmeyen A Milli Takım'ın bu serisi Lüksemburg karşısında sona erdi. Konuk ekip, 3 isabetli şutla 3 gol bularak ilginç bir istatistiğe imza attı. A Milli Takım, Ekim 1972'den bu yana ilk kez Lüksemburg'a rakip olduğu bir maçı kazanamadı. Milliler, 50 yıl önceki maçta sahadan 2-0'lık yenilgiyle ayrılmıştı.

Lüksemburg, son 4 yılda Türkiye dışında Azerbaycan, Madagaskar, San Marino ve Moldova'ya 3 gol atabilmişti. 3-3 biten karşılaşmada Milli Takım kalesini koruyan Uğurcan Çakır, eleştiri oklarının hedefindeki isim haline gelirken Trabzonspor'un yıldız ismine bordo-mavili ekibin eski kalecisi Onur Recep Kıvrak'tan geldi.

ONUR RECEP KIVRAK: ONLAR HER ZAMAN BOŞ KONUŞUR

Uğurcan Çakır'a yöneltilen eleştirilere sosyal medya hesabı aracılığıyla yanıt veren Onur Recep Kıvrak, "Onlar her zaman konuşur ama boş konuşur her zaman 1 numarasın” İfadelerini kullanarak Trabzonspor'un başarılı eldivenine destek oldu.

onur.webp

KADRO DIŞI BIRAKILDIKTAN SONRA FUTBOLA VEDA ETMİŞTİ

9 Kasım 2018 tarihinde Malatya'da oynanan Yeni Malatyaspor- Trabzonspor karşılaşması ev sahibi takımın 5-0 üstünlüğü ile sona ermiş karşılaşma sonrasında dönemin teknik direktörü Ünal Karaman'ın raporu doğrultusunda Burak Yılmaz ve Onur Recep Kıvrak kadro dışı bırakılarak ve kaptanlıkları ellerinden alınmıştı.

Onur Recep Kıvrak bu gelişmenin ardından Trabzonspor'dan ayrılarak futbolu bıraktığını açıklamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN