Trabzonspor'un eski yöneticisi siyasete atıldı! O partiden milletvekili aday adayı oldu!

Trabzonspor'un eski yöneticisi siyasete atıldı! O partiden milletvekili aday adayı oldu!

14 Mayıs'ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimine az bir süre kala ünlü isimler milletvekilliği aday adaylığı için başvurularını yapmaya başladı. Bu doğrultuda Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'un eski yöneticisi de o partiden milletvekilliği aday adaylığı için başvuru yaptığını açıkladı.

Ünlü isimler 14 Mayıs'ta gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçimi için milletvekili aday adaylığı konusunda başvurularda bulunmaya devam ediyor. Son olarak bu sabah, Trabzonspor'un eski yöneticisi siyasete atıldığını açıklayarak o partiden milletvekilliği aday adayı olduğunu duyurdu.

Arka Sokaklar dizisinde 2006-2012 yılları arasında rol alan Filiz Taçbaş, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 2. bölge milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunduğunu açıklarken son dönemde sosyal medya platformu Youtube'da yayınladığı sokak röportajlarıyla ünlenen ve sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Arif Kocabıyık İYİ Parti'den Antalya milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.

Kocabıyık'ın ardından ise son olarak Hatayspor'da görev alan antrenör Gökhan Zan ve Trabzonspor'un efsane ismi Ünal Karaman da İYİ Parti'ye üye oldu.

Karaman'ın ardından Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan Kurtlar Vadisi dizisinde 'Eren' karakterine hayat vererek adından söz ettiren ve geçtiğimiz günlerde HDP'nin Danışma Kurulu'na girerek dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Kerem Fırtına Yeşil Sol Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu.

TRABZONSPOR'UN ESKİ YÖNETİCİSİ DE SİYASETE ATILDI

Söz konusu isimlerin ardından ise Trabzonspor'da 2000 yılında başkanlık koltuğunda oturan Özkan Sümer yönetiminde yer alan Tahsin Usta, CHP'den İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.

Tahsin Usta: Trabzonspor’a başarı ve barış getireceğiz​​​​​​​

Merhun sanatçı Kazım Koyuncu'nun da yakın dostu olan Usta, 2015 yılında Trabzonspor'a başkan adayı olduğunu açıklamış ancak kısa süre sonra adaylıktan geçildiğini duyurmuştu.

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN