Trabzonspor'un yeni teknik direktörü belli oldu! Fırtına'yı sezon sonuna kadar o isim çalıştıracak!

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü belli oldu! Fırtına'yı sezon sonuna kadar o isim çalıştıracak!

Abdullah Avcı'nın istifası sonrasında yeni teknik adam arayışlarına giren Trabzonspor'da yeni teknik adam belli oldu. Fırtına'yı sezon sonuna kadar o isim çalıştıracak.

Spor Toto Süper Lig'de 26. haftayı BAY geçen son şampiyon Trabzonspor'da bir süredir merak konusu olan teknik adam konusu sonunda çözüme kavuştu. Abdullah Avcı'nın istifasının ardından teknik adam arayışlarına giren bordo-mavili ekip yeni hocasını buldu.

Adana Demirspor karşılaşmasında Karadeniz ekibini Orhan Ak'ı çalıştırmasının ardından bordo-mavili ekibin yeni teknik adamının kim olacağı merak konusu oldu.

Son olarak Süper Lig'in 25. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Adana Demirspor'u 4-1 ile geçen Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın istifası sonrasında teknik adam arayışları başladı. Gelecek hafta sonunda gerçekleşecek olağanüstü kongrede başkanlık koltuğuna oturacak Ertuğrul Doğan, Karadeniz ekibinin yeni teknik adamını buldu.

Geçen sezon 38 yıllık şampiyonluk hasretine son vermesine rağmen bu sezon beklentilerin altında kalan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor.

FIRTINA'NIN YENİ TEKNİK ADAMI BELLİ OLDU

Sezon başında Danimarka ekibi Kopenhag'a elenerek Şampiyonlar Ligi'ne veda eden UEFA Avrupa Ligi'nde gruplardan çıkamayarak Konferans Ligi'ne düşen ve orada da İsviçre ekibi Basel'e elenerek Avrupa defterini kapatan Trabzonspor'un yeni teknik adamı belli oldu.

Trabzon yerel basınından Hakan Yoloğlu'nun aktardığına göre bordo-mavili ekibi sezon sonuna kadar Abdullah Avcı'nın yardımcısı Orhan Ak çalıştıracak.

ak.jpg

Yoloğlu, Orhan Ak'ın kendi ekibi ile bordo-mavili ekipte rol alacağını, sezonun sona ermesiyle birlikte ise genç teknik adam ile uzun süreli bir sözleşme imzalanacağını kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN