Türkiye-Çekya kadın voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye-Çekya kadın voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Avrupa Voleybol Şampiyonası son 16 turunda Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı maç, 29 Ağustos 2021 Pazar günü saat 17.30'da başlayacak ve TRT Spor Yıldız ekranlarından şifresiz canlı yayın ile sporseverlerle buluşacak. İşte, Ebrar Karakurt, Zehra Güneş, Eda Erdem, Meryem Boz, Hande Baladın voleybol maçı...

Voleybolda milli heyecan sürüyor... Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda grup etabında 5'te 5 yaparak namağlup lider çıkmayı başaran A Milli Kadın Voleybol Takımı son 16 turunda, B grubunu 4. sırada tamamlayan Çek Cumhuriyeti ile karşılaşıyor.

TÜRKİYE ÇEKYA NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Avrupa Voleybol Şampiyonası son 16 turunda Türkiye ile Çek Cumhuriyeti arasında oynanacak müsabaka, 29 Ağustos 2021 Pazar günü saat 17.30'da başlayacak ve TRT Spor Yıldız'dan şifresiz canlı yayın ile ekranlara gelecek.

Şampiyona son 16 turundan itibaren tek maç eleme usulüne göre devam edecek.

Türkiye, Çek Cumhuriyeti'ni geçerse çeyrek finalde Polanya-Ukrayna maçının galibiyle karşılaşacak.

20210825-2-49752678-68180123.jpg

TRT SPOR YILDIZ CANLI İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN