Türkiye Güreş Federasyonu Başkan Vekili Kerim Salman: "Olimpiyat madalyalarıyla ülkemize dönüş yapacağız"

Türkiye Güreş Federasyonu Başkan Vekili Kerim Salman: "Olimpiyat madalyalarıyla ülkemize dönüş yapacağız"

Yozgat’ta başlayan Süper Lig Serbest Güreş Müsabakaları’nı takip eden Türkiye Güreş Federasyonu Başkan Vekili Kerim Salman, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, “Ülkemizin ve bayrağımızın şanına yakışır mücadelemizle olimpiyat madalyaları kazanacağız” dedi.

Türkiye Serbest Güreş Süper Ligi Müsabakaları, Yozgat’ta başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşan Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, sporcuları tebrik ederek başarı diledi.

gures1.jpg

16-19 Kasım arasında serbest ve grekoromen güreş maçlarının Yozgat’ta yapıldığını söyleyen Türkiye Güreş Federasyonu Başkan Vekili Kerim Salman, müsabakalara 14 serbest, 14 grekoromen takımdan yaklaşık 550 sporcu ve antrenörün katıldığını ifade etti.

Salman, “Süper Lig müsabakaları güreşin en zirvesi. Burada ekonomik olarak güç olarak en güçlü kulüplerimiz yarışıyor. Burada yarı finale kadar müsabakalarımız devam edecek" dedi.
2024 Paris Olimpiyatları için hazırlıklarının sürdüğünü de dile getiren Salman, “Buradaki sporcuları nasip olursa olimpiyatlarda da izleme fırsatı bulacağız. Önümüzdeki engelleri bir bir güreş ailesi olarak sporcularımızın arkasında durarak, antrenörlerimizi destekleyerek baraj maçlarını bitirdikten sonra olimpiyatlara tüm kotaları alarak gitmek istiyoruz. Önümüzde orta vadeli programlarımız hazır, başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri olarak faaliyetlerimizi organize ediyoruz. Olimpiyat günü geldiği zaman ülkemizin, bayrağımızın şanına, şöhretine yakışır mücadelemizi ederek, sporcularımızla altın madalyayla, olimpiyat madalyalarıyla ülkemize dönüş yapacağız" şeklinde konuştu.

gures2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN