Türkiye - İtalya maç sonucu: 2-3

Türkiye - İtalya maç sonucu: 2-3

Hazırlık maçında Türkiye ile İtalya karşı karşıya geldi. Milli Takım, Cengiz Ünder'in dördüncü dakikadaki golüyle İtalya karşısında öne geçti. Sonrasında İtalya, arka arkaya bulduğu iki golle karşılaşmada öne geçti. İlk yarı, İtalya'nın 1-2 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda da İtalya farkı ikiye çıkarsa da Türkiye, son dakikalarda bulduğu gölle farkı bire indirdi.

Dünya Kupası'na gidemeyen Türkiye ve İtalya, Konya'da hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Millilerimiz, henüz 4. dakikada Cengiz Ünder'in attığı golle öne geçti. Ancak İtalya 35'te Cristante ve 39'da Raspdori'nin golleriyle devreyi 2-1 önde kapattı.

Gök Mavililer ikinci yarıda 69'da Raspadori ile farkı ikiye çıkartırken 83'te Serdar Dursun ile bulduğumuz gol skoru belirledi.

Maçtan dakikalar...

İLK YARI

1' Hakem Enea Jorgji ilk düdüğünü çalıyor ve karşılaşmaya Milli Takımımız başlıyor.

4' GOL... Cengiz Ünder'in golüyle 1-0 öne geçiyoruz. Hızlı gelişen hücumumuzda Enes Ünal'ın pasıyla topla buluşan Cengiz Ünder, topla birlikte ceza sahasına sokuluyor. Sağ çaprazda yerden sert vuruyor kalecinin ayaklarının dibinden topu ağlara gönderiyor ve öne geçiyoruz.

9' Karşılaşmanın henüz başında Milli Takımımızda zorunlu bir değişiklik gerçekleşiyor. Sakatlanarak oyundan çıkan Ozan Kabak'ın yerine Kaan Ayhan oyuna dahil oluyor.

16' Cengiz Ünder'in pasıyla ceza sahası dışı kaleyi karşıdan gören bir konumda topla buluşan Kerem Aktürkoğlu şutunu çekiyor ancak top farklı şekilde üstten auta gidiyor.

35' GOL! İtalya, Bryan Cristante'in golüyle durumu 1-1'e getiriyor. Ceza sahamızın ortasında taç çizgisine yakın konumda kazanılan serbest vuruşu Cristiano Biraghi ceza sahasına ortalıyor. Penaltı noktasına yakın bir konumda kafa vuruşunu yapan Bryan Cristante topu ağlara gönderiyor ve maçta eşitliği sağlıyor.

39' GOL... Giacomo Raspadori İtalya'yı 2-1 öne geçiren golü kaydediyor. Altay Bayındır'ın degajı rakipte kalıyor. Sandro Tonali'nin vuruşuyla top Giacomo Raspadori'ye geliyor ve Giacomo Raspadori ceza sahasına ilerliyor ve vuruşunu yapıyor. Top kalecimiz Altay Bayındır'ın ayaklarının altından kalemize gidiyor.

45' Maçın hakemi ilk yarının son düdüğünü çaldı.

İKİNCİ YARI

51' Gole yaklaşan takım Türkiye oldu. Kaleyi yoklayan oyuncu Hakan Çalhanoglu. Kaleyi bulan şutu skoru değiştirmeye yetmedi.

64' Sağ kanatta kazanılan korneri Hakan Çalhanoğlu ceza sahasına ortalıyor. Ceza sahası arka direğe yakın bir pozisyonda Kaan Ayhan bekletmeden vuruyor ancak kaleci Gianluigi Donnarumma gole izin vermiyor.

70' GOL... Giacomo Raspadori farkı 2'ye çıkaran golü kaydediyor.

83' GOL... Serdar Dursun'un golüyle farkı 1'e indiriyoruz. Sol kanatta kazanılan korneri Cengiz Ünder ceza sahasına gönderiyor. Arka direğe yakın bir konumda Çağlar Söyüncü kafa vuruşunu yapıyor. Kale önünde Serdar Dursun kaleci Gianluigi Donnarumma'dan önce hamle yapıyor ve topu ağlara gönderiyor.

Makin hakemi karşılaşmanın son düdüğünü çaldı. Türkiye 2 - İtalya 3.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN