Türkiye Kupası'nda Passolig skandalı! Taraftarlar mağdur oldu

Türkiye Kupası'nda Passolig skandalı! Taraftarlar mağdur oldu

Trabzonspor ile Beşiktaş, Türkiye Kupası finalinde 33 yıl aradan sonra karşı karşıya gelecek. Dev maçın biletleri bugün16.00’da 'PASSO' aracılığıyla satışa sunuldu. Ancak sistemde yaşanan aksaklıklar nedeniyle futbolseverler karşılaşmaya bilet almakta güçlük çekti.

FURKAN UZUN

Süper Lig'de beklentilerin altında kalan Trabzonspor ile Beşiktaş, 23 Mayıs Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Türkiye Kupası finalinde şampiyonluk için karşı karşıya gelecek. Dev maça sayılı günler kala Passolig skandalı yaşandı. Yaşanan bu durum futbolseverlerin tepkisini topladı.

Trabzonspor ile Beşiktaş 33 yıl arada sonra Türkiye Kupası'nda birbirlerine rakip olacak. Dev maçın biletleri bugün16.00’da 'PASSO' aracılığıyla satışa sunuldu. Ancak sistemde yaşanan teknik aksaklıklar nedeniyle taraftarlar bilet almakta güçlük çekti.

Biletlerin satışa çıkması sonrasında Passolig'in sistemi çöktü. İnternetten bilet almaya çalışan taraftarlar sistemde yaşanan bu durum nedeniyle karşılaşmaya bilet alamadı.

Passolig sisteminde yaşanan bu durum kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken günün en çok konuşulan konularından biri oldu.

Karşılaşmaya bilet almak isteyen taraftarların 'Etkinlik bilgisi yükleniyor' hatasıyla karşılaştığı görüldü.

etki.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN