Ünlü futbolcu, Okan Buruk'a rest çekti: Bırakın gideyim hocam! Galatasaray'dan bir an önce ayrılmak istiyor

Ünlü futbolcu, Okan Buruk'a rest çekti: Bırakın gideyim hocam! Galatasaray'dan bir an önce ayrılmak istiyor

Orta saha transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray teknik heyeti, kadroda düşünülen bir futbolcunun ayrılık isteğiyle şaşkınlığa uğradı. Ünlü futbolcu, teknik direktör Okan Buruk ile görüşerek takımdan ayrılmak istediğini söyledi. İşte, Galatasaray transfer haberleri son dakika...

Ligde Trabzonspor galibiyetiyle moral bulan ardından da UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Molde karşısında alınan zaferle sezona çok iyi bir başlangıç yapan Galatasaray'da Berkan Kutlu'nun ayrılık isteği adeta soğuk duş etkisi yarattı.

berkan-kutlu-hangi-takimlarda-oynadi.jpg
Berkan Kutlu

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ

Medyatava'da yer alan habere göre, orta sahaya gelecek olan transferlerin ardından kadroda yeteri kadar süre bulamayacağını düşünen Berkan Kutlu, teknik direktör Okan Buruk ile özel olarak görüşüp, "Bırakın beni gideyim hocam" dedi.

Süper Lig'de uygulanan 8+3 kuralı nedeniyle Berkan Kutlu'yu takımda tutmak isteyen Okan Buruk'un bu istek karşısında ne cevap vereceği merak ediliyor. Bu sezon 7 maçta görev alan Berkan Kutlu, sahada 511 dakika kalırken, gol veya asist katkısı üretemedi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN