Ünlü iş insanı Yaşar Aşçıoğlu'ndan Ali Koç'a sert eleştiri

Ünlü iş insanı Yaşar Aşçıoğlu'ndan Ali Koç'a sert eleştiri

Ünlü iş insanı Yaşar Aşçıoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un MHK'nin 13 hakemi Süper Lig'den uzaklaştırmasına ilişkin yaptığı açıklamaları, ''Hakemlerin görevden el çektirilmesi Fenerbahçe'nin aleyhine bir durumdur; zira askerlerini kaybeden Sayın Koç kendi açısından haklıdır. Sayın Koç, biraz daha Aziz Yıldırım'dan ders alman gerekirdi. Tavsiyem eski Fenerbahçe başkanları gibi olmanın Türk futboluna hiç bir katkısı olmaz aksine zarar verir'' sözleriyle eleştirdi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, son günlerde futboldaki gündemdeki konularla ilgili basın toplantısı düzenledi. Başkan Ali Koç, Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) 13 hakemi Süper Lig'de devre dışı bırakması başta olmak üzere, Fenerbahçe ve TFF arasındaki anlaşmazlıklara kadar birçok konuya değindi. Koç, ''Fenerbahçe, yıllardır bu sistemin en büyük mağdurlarından biridir. Fenerbahçe yine yıllardır bu sistemin karşısında duran kurumlardan biridir.'' ifadelerini kullanmıştı.

Başkan Ali Koç'un açıklamalarını yer yer haklı bulan ünlü iş insanı ve inşaatçı Yaşar Aşçıoğlu, Koç'un duruşunu eleştirerek ''Tavsiyem eski Fenerbahçe başkanları gibi olmanın Türk futboluna hiç bir katkısı olmaz aksine zarar verir'' dedi.

Aşçıoğlu'nun açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

''Fenerbahçe başkanı Sayın Ali Koç yaptığı tüm açıklamalarda haklıdır. Şöyle ki; giden hakemlerin Fenerbahçe'nin menfaati neyi gerektiriyorsa onu yapan askerlerdi hatta bu hakemler diğer hakemlere baskı yapıyorlardı. Bunu bana milli takımla birlikte Fransa'dayken bir hakem itiraf etmişti.

Bu hakemlerin görevden el çektirilmesi Fenerbahçe'nin aleyhine bir durumdur; zira askerlerini kaybeden sayın Koç kendi açısından haklıdır.

TFF Fenerbahçe'nin aleyhinedir ne varsa yapıyor komplocu demek istiyor. Burada da haklı.

TFF başkanı Nihat Özdemir başkan olduktan sonra Fenerbahçe formasını çıkartarak takıma ihanet etmiştir.

Servet Yardımcı Fenerbahçe'yi kullanarak TFF yönetimine girdi. Hak etmediği UEFA'ya yönetici oldu.
Yeter mi yetmez Servet Bey'in niyetini ben biliyorum. Bazı güçleri kullanarak Fenerbahçe'ye Başkan olmak tek arzusu. Başkan Ali Koç bunu biliyor. Burada da haklısın sayın Başkan Ali Koç.

Aslında Ali koç bütün iddialarında haklı. Uzun yıllardır TFF'de ve bütün kurullarda ne istiyorsa onu yaptırmaya alışmış bir Fenerbahçe buna rağmen 20 puan farkla Trabzonspor'un lider olması hazmedilir bir durum değildir.

Ali Koç'tan önceki her FB başkanı ne yapar eder TFF'deki adamlarını devreye sokar, kurulları devreye koyar, manipülasyon eder rakipleri ekarte ederdi.

Sen bunu başaramadın sayın koç, biraz daha Aziz Yıldırım'dan ders alman gerekirdi. 2011'de kupayı aldığımız halde nasıl manipüle yapıldığını da öğrenemediysen daha çok fırın ekmek yemen gerekir.

Fenerbahçe değil de Türk futboluna hizmet eden bir TFF'nin gitmesi ve kurullarının istifa etmesi şarttır, elzemdir ve gereklidir.

Sayın Koç senin gibi kaliteli iyi bir ailede yetişmiş bir değer ve iyi futbol oynayan Fenerbahçe Türk futboluna ahenk katan bir unsur olduğu kaçınılmaz bir gerçektir.

Tavsiyem eski Fenerbahçe başkanları gibi olmanın Türk futboluna hiç bir katkısı olmaz aksine zarar verir. Senin gibi bir şahsiyetin bunlara ihtiyacı yok. Fenerbahçe gibi güzide bir kulübün böylesi ucuz oyunlara ihtiyacı hiç yoktur. Fenerbahçe'ye önümüzdeki sezonda başarılar diliyorum.''

ALİ KOÇ NE DEMİŞTİ?

Gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç; Servet Yardımcı olayına ilişkin iddiasını "Servet Bey'e (Yardımcı) soruyorum, 2019 yılında bir hakemi arayıp küfürler ettiniz mi, tehdit ettiniz mi? Ben bunun cevabını sizden istiyorum. Bunun cevabı bende var. Geçen haftaki açıklamamızdan sonra ağır yeminler ederek, atamalarla alakanız olmadığını söylüyorsunuz. Ben de iddia ediyorum. İstiyorsanız televizyona çıkıp, konuşalım. Var mı yok mu? Bu saatten sonra, bulunduğunuz yapacağınız her şeyi, gözümüz kulağımız açık şekilde, dikkatler sizin üstünüzde. Sadece siz değil, bunu yapanlar karda yürüyüp iz bırakmayan şekilde yapıyorlar. Bir süre bizim stadyumumuza gelmemenizi dostunuz olarak tavsiye ediyorum" şeklinde ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN