Ünlü tenisçi Rafael Nadal’dan hayranlarına kötü haber

Ünlü tenisçi Rafael Nadal’dan hayranlarına kötü haber

İspanyol tenisçi Rafael Nadal, Monako’da düzenlenecek olan Monte Carlo Masters Turnuvası’na sakatlığı nedeniyle katılamayacağını duyurdu.

Son olarak ocak ayında sezonun ilk Grand Slam Turnuvası olan Avustralya Açık’ta mücadele eden ünlü tenisçi Rafael Nadal, sevenleriyle kötü haberi paylaştı.

Monako’da 9-16 Nisan’da düzenlenecek olan Monte Carlo Masters Turnuvası’na katılamayacağını söyleyen Nadal, sol kalçasındaki sakatlık nedeniyle uzun süre kortlardan uzak kalacağını açıkladı.

'YAKINDA GERİ DÖNMEYİ UMUYORUM'

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Nadal, "En üst seviyede mücadele etmek için hala hazır değilim. Kariyerimin en önemli turnuvalarından Monte Carlo’da oynayamayacağım. Maksimum seviyede oynayacak durumda değilim ve yakında geri dönmeyi umarak hazırlık sürecime devam ediyorum" notunu düştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN