Victor Nelsson Galatasaray'a veda ediyor! Dünya devine transfer olacak! Yeni takımı şimdiden belli oldu...

Victor Nelsson Galatasaray'a veda ediyor! Dünya devine transfer olacak! Yeni takımı şimdiden belli oldu...

2021 yılından bu yana Galatasaray'da görev alan ve bu sezon ortaya koyduğu performansla dev takımların radarına giren Victor Nelsson, sezon sonunda Galatasaray'a veda edecek. Yıldız futbolcunun yeni durağı şimdiden belli oldu.

Sezon sonunda Süper Lig'de 24. şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, Danimarkalı savunma oyuncusu Victor Nelsson ile sezon sonunda yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Danimarkalı savunma oyuncusunun yeni durağı belli oldu. Yıldız savunma oyuncusu yeni sezonda dünya devinin formasını terletecek.

2021-2022 sezonunun yaz transfer döneminde Danimarka ekibi Kopenhag'tan 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen 25 yaşındaki savunma oyuncusu, sezon sonunda sarı-kırmızılı ekibe veda etmeye hazırlanıyor. Bu sezon ortaya koyduğu performansla dev takımların radarına giren yıldız savunma oyuncusuna İtalya yolu göründü.

Fanatik'ten Metin Karabaş'ın haberine göre; 25 yaşındaki savunma oyuncusu, İtalyan devi Napoli ile el sıkıştı. Sarı-kırmızılı ekip ise Danimarkalı savunma oyuncusunun takımdan ayrılması için İtalyan devinden 15 milyon euroluk bir bonservis bedeli bekliyor.

Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan yıldız savunma oyuncusu bu sezon sarı-kırmızılı forma altında 39 karşılaşmada görev alırken takımı adına 2 gole imza attı. Yıldız futbolcunun sezon sonunda sarı-kırmızılı ekibe veda etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

2021 yılından bu yana Galatasaray formasını terleten yıldız futbolcu, sarı-kırmızılı forma altında 119 karşılaşmada görev alırken takımına 4 gol 1 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN