Xavi: Bu maç bizim için de Galatasaray için de final

Xavi: Bu maç bizim için de Galatasaray için de final

Barcelona Teknik Direktörü Xavi, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Galatasaray ile oynayacakları rövani karşılaşması öncesi basın toplantısı düzenledi.

Galatasaray yeni bir zafer için sahaya çıkıyor. Sarı-kırmızılılar, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda 0-0'ın rövanşında Barcelona'yı konuk edecek.

Barcelona Teknik Direktörü Xavi, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Galatasaray ile oynayacakları rövanş karşılaşması öncesi basın toplantısı düzenledi.

Xavi, "Bu maç bizim için de Galatasaray için de final. Galatasaray'ın ilk maçtaki gibi planlı şekilde sahada olacağını düşünüyorum ve bu halde bizim de kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Domenec bizi çok iyi tanıyor. Galatasaray, ilk maçta çok iyiydi. Bakalım yarın neler olacak?" dedi.

İspanyol teknik adam, Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen kaleci Pena'nın da ilk maçta çok iyi bir performans sergilediğini sözlerine ekledi.

AUBAMEYANG: MAÇA HAZIRIZ

Barcelona'nın Gabonlu golcüsü Pierre-Emerick Aubameyang, ilk maçta Galatasaray'ın savunmada iyi işler yaptığını ancak daha tempolu oynayarak kazanmak istediklerini söyledi.

"Yarınki maç için hazırız. Bu maçı gerçekten kazanmak istiyoruz. Bizim için çok önemli bir maç.

Transfer olduğumda bir süre bekledim. Çok çalıştım ve en başından beri en iyi şekilde hazırlandım. Yaptığım işi seviyorum. Arkadaşlarımın yardımları benim için her şeyi kolaylaştırıyor.

Burada en uçta oynarken iyi hissediyorum. Arsenal'da solda daha iyi hissediyorum. Bu durum takıma göre değişebilir. Şu anda çok iyi hissediyorum."

Bu bizim için çok önemli bir maç. Bu bir Avrupa maçı ve kazanmamız gerekiyor. Bunu yapmaya hazırız. Galatasaray savunması ilk maçta çok iyi işler yaptı. Ancak yarınki maçta ne yapacağımızı iyi biliyoruz. Tur için kazanmak zorundayız."

Bu statta oynamak her zaman özel. Her zaman çok iyi atmosfer oluyor. Yarın da öyle olacağını düşünüyorum.

Galatasaray iyi bir konumda ancak en önemlisi bizim yarın nasıl oynayacağımız. Yarın kazanmak için her şeyi yapacağız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN