Yunan basınından çarpıcı iddia: Fatih Terim'e TFF başkanlığı teklifi

Yunan basınından çarpıcı iddia: Fatih Terim'e TFF başkanlığı teklifi

Yunan basını, Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim hakkında bir iddia ortaya attı. Habere göre; Terim'e Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı teklif edildi. Terim'in ise teklifi sezon sonunda değerlendireceği öne sürüldü.

Son aylarda, ponzi dolandırıcılığı yapan Seçil Erzan soruşturmasıyla gündeme gelen, Yunanistan'da Panathinaikos'un teknik direktörlüğünü yapan Fatih Terim hakkında dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Yunan basını, 'İmparator' lakaplı hocanın Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığı için teklif aldığını yazdı.

Pao Pantou'da yer alan habere göre; Panathinaikos'la sözleşmesi bittikten sonra Türkiye'ye dönüp TFF başkanlık koltuğuna oturması için Terim'e baskı yapıldığı öne sürüldü.

TEKLİFİ SEZON SONUNDA DEĞERLENDİRECEK

Fatih Terim'in ise Yunanistan'da mutlu olduğu ve şampiyonluk yaşamak istediği belirtilirken, gelen teklifi şimdilik askıya aldığı ifade edildi. 71 yaşındaki teknik adamın, TFF başkanlığı için gelen teklifi sezon sonunda yeniden değerlendirmeye alacağı vurgulandı.

Panathinaikos ile 18 maça çıkan Terim, 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Terim'li Panathinaikos, play-off sistemi uygulanan Yunanistan Süper Ligi'nde liderin 3 puan gerisinde şampiyonluk mücadelesi veriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN