Yunan gazeteciden Fatih Terim'e olay yaratacak sözler! "Patentli bir şarlatan..."

Yunan gazeteciden Fatih Terim'e olay yaratacak sözler! "Patentli bir şarlatan..."

Yunanistan Ligi'nde 24. hafta karşılaşmasında son sıradaki Kifisia ile berabere kalan Panathinaikos, şampiyonluk yarışında ağır yaraladı. Yunan gazeteci, bu beraberlik sonrasında Fatih Terim'e sert sözlerle yüklendi.

Fatih Terim'in çalıştırdığı Yunan devi Panathinaikos, 24. hafta karşılaşmasında ligin son sırasındaki Kifisia ile 1-1 berabere kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen yeşil-beyazlı ekibin, küme düşmesine kesin gözüyle bakılan Kifisia'yı mağlup edememesi Yunan basınında tepki topladı.

Fanatik'in haberine göre; SDNA'da görev yapan gazeteci, Alexis Spyropoulos beraberlik nedeniyle Fatih Terim'i hedef alarak tecrübeli teknik adama sert sözlerle yüklendi.

"PATENTLİ BİR ŞARLATAN OLDUĞUNU SÖYLEDİM"

Tecrübeli teknik adam hakkında 'Şarlatan' ifadesini kullanan Alexis Spyropoulos, Fatih Terim hakkında şunları söyledi:

"Bana göre Panathinaikos'un bir futbol teknik direktörüne ihtiyacı var ama bunu şimdi söylemiyorum. Fatih Terim açıklanır açıklanmaz onun patentli bir şarlatan olduğunu söyledim. Bence bir antrenör hakkında bir fikriniz olduğunda bunu söylemek için iki gol beklemezsiniz, o anda söylersiniz ve oradan değerlendirilirsiniz. Panathinaikos futboldan uzaklaşıyor, yavan bir futbol oynuyorlar. Günümüz dünyasında futbol böyle oynanmıyor. Terim'in bir özgeçmişi var ama Dusan Bayevic'in de var ama Melissanidis'e sorun bakalım bugün onu AEK'nın başına getirecek mi?

Futbol başka bir şeydir. Sonuç üzerinde durmuyorum ama Panathinaikos'un yavaş ama emin adımlarla futbolun A ve B'sinden uzaklaştığını görebiliyorum. Futbolun mantığına dönmesi gerekiyor."

Yunan ekibinin başında 15 karşılaşmada görev alan Fatih Terim, bu karşılaşmalarda 8 galibiyet 5 beraberlik ve 2 yenilgi elde etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN