Yunanistan'da Fatih Terim krizi! Panathinaikos yetkilileri neye uğradığını şaşırdı: Utanır insan...

Yunanistan'da Fatih Terim krizi! Panathinaikos yetkilileri neye uğradığını şaşırdı: Utanır insan...

Yunanistan ekiplerinden Panathinaikos'un başına geçen Fatih Terim, burada şampiyonluk yarışı vermeye devam ediyor. Son olarak PAOK'a 3-2 yenilen Panathinaikos'ta ipler gerildi. Deneyimli hoca Fatih Terim sinirden çıldırdı. O isme açtı ağzını yumdu gözünü. Yunanistan basını bu açıklamaları konuşuyor. İşte Fatih Terim krizinin perde arkası...

Türkiye'den apar topar Yunanistan'a giden ve orada Panathinaikos'un başına geçen Fatih Terim, yaptığı açıklamalarla gündem olmaya devam ediyor. PAOK-Panathinaikos karşılaşması sonrası basın mesuplarına konuşan Fatih Terim, ortalığı ayağa kaldırdı. Panathinaikos yetkilileri neye uğradığını şaşırdı. Yunanistan'da Fatih Terim krizi.

YUNANİSTAN'DA FATİH TERİM KRİZİ

Yunanistan'da Şampiyonluk Turu maçını yöneten Danimarkalı hakem Mikkel Redder performansıyla Fatih Terim'i sinirden çıldırttı. Deneyimli isim maç sonrası yaptığı açıklama ile herkesi şoke etti.

yeni-proje-2024-04-02t125848-565.jpg

"BU LİG BU HAKEMLERİ HAK ETMİYOR"

Fatih Terim, PAOK mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Hakemlerden genelde bahsetmem ama Yunan Ligi kalitesiz hakemleri hak etmiyor. Maçın sonuna sadece 4 dakika vermeye utanır insan. Kırmızı kart ve çaldığı fauller hakkında bir şey söylemiyorum!

yeni-proje-2024-04-02t125910-773.jpg

"EN KÖTÜ HAKEM BURAYA GELMİŞ"

Eğer böyle yabancı hakem göndereceklerse göndermesinler. Danimarka'nın en kötü hakemi buraya geldi."

Deneyimli çalıştırıcının sözlerine bir kısım destek verirken bir kısmın da katılmadığı belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN