Yunus Akgün soyunma odası koridorunda Mert Hakan Yandaş'ı hedef aldı! 'Haftaya izlersin...'

Yunus Akgün soyunma odası koridorunda Mert Hakan Yandaş'ı hedef aldı! 'Haftaya izlersin...'

Dün akşam Fenerbahçe'nin zaferiyle sona eren dev derbinin ardından Galatasaraylı Yunus Akgün ile Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş soyunma odası koridorlarında gerginlik yaşadı. O anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Trendyol Süper Lig'in 37. hafta karşılaşmasında lider Galatasaray, evinde Fenerbahçe'yi ağırladı. Yılın maçından Fenerbahçe zaferle ayrılırken derbinin öncesinde ve sonrasında yaşanan gerilim dolu anlar ülke gündemine oturdu.

'Yılın maçı' olarak gösterilen dev derbi öncesinde sarı-kırmızılı taraftarları tahrik eden hareketlere imza atan Fenerbahçeli orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, derbinin ardından soyunma odası koridorlarına yönelirken "Tek başıma oynayacağım onlarla" şeklinde bağırarak galibiyeti kutladı.

Sezonu kiralık olarak Leicester City forması altında geçiren Yunus Akgün, sarı-lacivertli oyuncuya tepki gösterirken Galatasaray'ın gelecek hafta oynanacak olan Konyaspor karşılaşmasında şampiyonluğa ulaşacağını vurgulayarak "Haftaya izlersin!" dedi.

Yunus Akgün'ün Mert Hakan Yandaş ile yaşadığı gerilim sosyal medyanın gündemine otururken günün en çok konuşulan konularından biri oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN