Ziya Şengül son yolculuğuna uğurlandı

Ziya Şengül son yolculuğuna uğurlandı

Fenerbahçe’nin efsane futbolcularından, "Ziya Kaptan" lakabıyla bilinen Ziya Şengül, 79 yaşında hayatını kaybetmişti. Şengül, son yolculuğuna uğurlandı.

Fenerbahçe ve A Milli Futbol Takımı'nın eski futbolcusu Ziya Şengül, yüksek ateş ve nefes darlığı nedeniyle başvurduğu hastanede organ yetmezliği nedeniyle geçtiğimiz gün hayatını kaybetti. Türk futbolunun efsanevi isimleri arasında yer alan 79 yaşındaki Ziya Şengül için ikindi namazının ardından Levent Afet Yolal Camii'nda cenaze töreni düzenlendi.

6473687

Cenazeye eski bakanlardan Mehmet Ağar, TFF eski başkanı Servet Yardımcı, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray eski Başkanı Adnan Polat, Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Fenerbahçeli yöneticiler Can Gebetaş ve Ruşen Çetin, teknik direktör Mustafa Denizli, spor ve basın dünyasından birçok isim ile Şengül’ün yakınları katıldı. Ziya Şengül, cenaze namazının ardından Aşiyan Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN