Survivor Berkan Karabulut kaç yaşında? Berkan Karabulut kimdir? Survivor Berkan'ın biyografisi

Survivor Berkan Karabulut kaç yaşında? Berkan Karabulut kimdir? Survivor Berkan'ın biyografisi

Dominik'te devam eden Survivor'da 2 yarışmacının diskalifiye olmasının ardından yarışmaya dört yeni yarışmacı daha dahil oldu. Ünlüler takımında yeralan Berkan Karabulut kimdir? Detaylar haberimizde...

İlgiyle takip edilen Survivor'da diskalifiye olan yarışmacıların yerine gelen ilk isim belli oldu. Ünlüler takımında diskalifiye edilen Erman'ın yerine Berkan Karabulut dahil oldu. Değişikşik sonrası Survivor Berkan Karabulut kimdir, kaç yaşında? "Survivor Berkay boyu kaç" konuları merak edildi.

BERKAN KARABULUT KİMDİR?

Survivor Berkan Karabulut, kişisel eğitimci ve plates hocasıdır. Berkan Karabulut, vücut geliştirme ile ilgilenmektedir. 2011 yılında Bilecik Üniversitesi'nde okumaya başlayana Berkan Karabulut 2015 yılında mezun olmuştur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN