Teknik direktör arayan Galatasaray'ın hedefinde 4 aday var

Teknik direktör arayan Galatasaray'ın hedefinde 4 aday var

Galatasaray'da Orhan Atik'in pro lisansının olmamasından kaynaklanan sorun Jan Olde Riekerink ile çözüldü. Yönetim, derbi öncesi teknik direktör aday listesini dörde indirdi.

[Karar]

Galatasaray'da teknik sorumluluğa getirilen Orhan Atik'in pro lisans diplomasının olmadığı ortaya çıktı. Atik, TFF talimatında yer alan “2 maç takımın başında görev alabilir” kısıtlaması nedeniyle dün son kez Galatasaray'ın başında sahaya çıktı.

Teknik direktör arayışlarına girişen ancak henüz somut adım atmayan Galatasaray yönetimi, haftaya oynanacak Gençlerbirliği maçı için de ilginç bir ara formül üretti. Sarı-kırmızılılar, kısa bir süre önce Sneijder'in önerisi ile Futbol Akademisi'nin başına getirilen ve pro lisansı bulunan Hollandalı Jan Olde Riekerink'i takımın başına getirme kararı aldı. Gençlerbirliği maçında kulübede hem Riekerink, hem de Orhan Atik yer alacak, Atik yine birinci hoca olacak.

4 İSME TEKLİF GÖTÜRÜLECEK

Bu arada Galatasaray yönetimi, 2 hafta sonra oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi tecrübeli teknik adam arayışlarını hızlandırdı. Geniş bir liste üzerinde çalışan yönetim, 4 hocaya teklif götürme karar aldı: Rudy Garcia, Clarence Seedorf, Frank De Boer (Ajax) ve Abdullah Avcı (Başakşehir). Yönetimin şu anda boşta olan Garcia ve Seedorf üzerine yoğunlaştığı belirtiliyor. Yeni teknik direktör görüşmelerini Başkan Dursun Özbek, yönetici Fatih İşbecer ve Menajer Cenk Ergün yürütüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN