Akıllı saat niteliğinde akıllı yüzük! Daha önce böyle teknoloji görülmedi… Parmağınızdaki tek hareketle her şeyi kontrol edin…

Akıllı saat niteliğinde akıllı yüzük! Daha önce böyle teknoloji görülmedi… Parmağınızdaki tek hareketle her şeyi kontrol edin…

Gelişen teknolojiye bir yenisi daha eklendi! Bu akıllı yüzük sayesinde hem uyarıları takip edebilecek hem de uzaktan kontrol sağlayabileceksiniz. Üstelik eşinizi, sevgilinizi, çocuğunuzu anında bulacaksınız… Yeni teknoloji devi yakında geliyor.

Günümüzde akıllı teknolojiler her geçen gün bir seviye daha atlıyor. Normalde akıllı saatlerin yapabildiği kontrol ve takip özellikleri şimdi de küçücük bir yüzükle yapılabilecek. Bu teknoloji duyanlarda şok etkisi yaratacak. Hem çok işlevsel hem çok güvenilir…

DEV TEKNOLOJİ İLE YENİ DÖNEM

Gelişen teknoloji sadece telefonlarda değil artık saatlerde, ev eşyalarında, süpürgelerde de insanların hayatını kolaylaştırıyor. Hem işlevsel olarak hem de anında etkileşim sayesinde birçok alanda insanlara rahatlık sağlayan bu yeni teknolojiler artık akıllı saatlerden sonra akıllı yüzüklerde de kullanılıyor. Bu yüzük teknolojisiyle iPhone aracılığı ile tanışıldı. Şimdi de Samsung yeni bir haberle gündeme geldi. Artık öncü teknoloji firması Samsung’da akıllı yüzük dönemine geçmeye hazırlanıyor.

PATENTİNİ ALDI BİLE

Öncü teknoloji şirketi Samsung, küçülen teknolojinin büyüyen özelliklerini şimdi de ufak bir yüzüğe sığdırmak için çalışmalarına başladı. Şimdiye kadar resmi olarak bir duyuru yapılmasa da Samsung Health uygulamasında karşımıza çıkan beta sürümdeki yeni güncellemeler bize akıllı yüzüğün habercisi oldu diyebiliriz. Yeni güncellemeler Samsung’un yeni yüzük geliştirdiğine dair ipuçları veriyor.

yuzuk.jpg

Öte yandan büyük merakla beklenen bu yüzüğün ismi de şimdilik belli oldu gibi. Herhangi bir değişime gidilmezse yüzüğün adı “Samsung Curio” olacak. Öte yandan ticari marka başvurusunu bu isimle yapması da adının bu olacağını kesinleştirir nitelikte.

UZAKTAN KONTROL MEKANİZMASI

Bu yüzük, akıllı ev cihazlarını kontrol etmek, ödemeleri gerçekleştirmek ve diğer özelliklere erişmek gibi birçok önemli seçenek sunuyor. Öte yandan spor verilerini de takip edebilirken bildirimlerinizi de görüntüleyebileceksiniz. Dolayısıyla neredeyse bir akıllı saatin yaptığı her şeye sahip olacak.

Henüz resmi bir açıklama olmasa da akıllı telefonlar ve akıllı saatlerde bulunan yer bulma özelliğinin yüzükte de olması bekleniyor. Lakin hem bu konuya ilişkin hem de yüzüğün ne zaman piyasaya sürüleceğine ilişkin net bir bilgi bulunmuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN