Apple Haritalar uygulamasına güncelleme! Özel rotalar oluşturmaya izin veriyor

Apple Haritalar uygulamasına güncelleme! Özel rotalar oluşturmaya izin veriyor

Apple kullanıcılarını ilgilendiren güncelleme duyuruldu! Apple Haritalar uygulamasına yeni güncelleme! Özel rotalar oluşturmaya izin verecek...

Büyük bir heyecanla beklenen iOS 18 güncellemesi, son iddiaların doğruluğuyla Apple Haritalar kullanıcılarını sevindirecek bir dizi iyileştirmeyle buluşturacak gibi görünüyor. Yapılan söylentilere göre, güncelleme Apple Haritalar'a özel rotalar oluşturma yeteneği getirecek. Bu da, kullanıcıların kendi tercih ettikleri rotaları belirleyerek otomatik olarak oluşturulan rotalardan ayrılma imkanı sağlayacak.

iOS 18 İLE BİRLİKTE GELECEK

Apple Maps is adding AR tech! - Softonic

Özellikle, harita uygulamalarının belirli durumlara göre yolları tespit etmesinin zorluğu göz önünde bulundurulduğunda, bu güncelleme rekabeti yeniden şekillendirebilir. Kullanıcıların daha uzun fakat daha keyifli manzaralı veya kişisel anlamları olan yolları tercih etme olanağı, Apple Haritalar'ın kullanıcı tabanında artışa neden olabilir. Ancak, bu güncelleme için iOS 18'in yayınlanmasını beklemek zorunda kalan kullanıcılar, bu durumdan pek memnun görünmüyorlar.

Şimdilik sızıntı seviyesinde olan bu güncellemenin, ilk aşamada yalnızca Amerika'daki iOS kullanıcıları için sunulması bekleniyor. Türkiye'ye ne zaman geleceği henüz belirsizliğini koruyor, ancak bu özelliğin hızla yayılacağı tahmin ediliyor. Ayrıca, bu yeniliğin piyasaya sürülmesinin ardından uygulamanın ne kadar stabil çalışacağı şimdiden merak konusu olurken, gelecekte başka yeniliklerin de getirilip getirilmeyeceği de spekülasyon konusu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN