Apple TV 4K özellikleri ve fiyatı

Apple TV 4K  özellikleri ve fiyatı

Apple yeni ürünleri ile göz doldurmaya devam ediyor. M2 işlemcili iPad Pro ve 10.nesil iPad ile birlikte yeni Apple TV’nin bugün tanıtımı gerçekleştirildi.Bugün tanıtımı gerçekleştirilen Apple TV'nin özellikleri merak ediliyor. İşte Apple TV 4K özellik ve fiyatları…

Apple özel bir lansman düzenlemeden basın bülteni aracılığı ile Yeni ürünlerini tanıttı. Bugün yapılan tanıtım kapsamında iPad Pro, 10 nesil iPad, Apple TV 4K ürünlerinin özellikleri paylaşıldı. Apple'ın yeni ürünleri birçok kişi tarafından araştırılırken Apple TV 4K’nın hangi özellikleri sunduğu en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte Apple TV 4K özellik ve fiyatları…

APPLE TV 4K ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Apple'ın yeni ürünü Apple TV 4K özellikleri ile göz dolduruyor. Benzerlerine göre daha güçlü olduğu görülen cihazın iPhone 13 serisinden bildiğimiz A5 Bionic çipe sahiptir. Apple mobil işlemci tarafından A16'dan sonra pazarda yer alan en güçlü ürün olarak Apple TV 4K’ı görüyor. Bu nedenle herhangi bir performans kaygısı da bulunmamaktadır.

İyi bir kullanım deneyimi sağlamak için yalnızca işlem gücü yetmezken cihazda HDR 10+ ve Dolby Vision gibi özelliklerde bulunmaktadır. Sadece bununla sınırlı kalmayıp hem donanım hem de yazılım desteği de sağlamaktadır.

Apple TV 4K özellikleri ve fiyatı

APPLE TV 4K FİYATI NE KADAR?

Apple tarafından paylaşılan basın bülteni ile birlikte yeni tablet tanıtımı da yapıldı. Daha sonra iPadOS 16.1 ve macOS Ventura için çıkış tarihi de açıklandı.

Apple tarafından çıkarılan Apple TV 4K wi-fi destekli modeli için 3 bin 599 TL fiyat isterken, Wi-Fi + Ethernet girişli versiyonu içinde 3 bin 999 TL istediğini belirtti.Yeni tanıtımı yapılan USB Type-C şarj bağlantısı bulunan kumandanın sadece 128 GB versiyonda yer aldığı ifade edildi. Bu nedenle kumanda sadece Ethernet destekli Apple 4K ile birlikte satılmaktadır. Apple 4K TV özellikleri şu şekildedir:

İşlemci: A15 Bionic

Depolama: 64 GB / 128 GB

Bağlantı seçenekleri: HDMI 2.1, 2×2 MIMO Wi Fi 6, Bluetooth 5.0, Kızılötesi + Ethernet opsiyonu

Boyut: 31 mm yükseklik, 93 mm genişlik, 93 mm derinlik

Ağırlık: 208 gram / 214 gram

Kumanda boyutu: 136 mm uzunluk, 35 mm genişlik, 9.25 mm derinlik

Kumanda ağırlık: 66 gram

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN