Apple'dan İpod kararı

Apple'dan İpod kararı

Apple, göz bebeği ürünlerinden İpod'un üretimini durdurduğunu açıklamıştı. İşte müzik depolomayı ve dinlemeyi kolaylaştıran İpod'un kısa tarihi...

Apple, müzik depolamada ve dinlemede devrim yaratan ürünü İpod'un üretimini durdurma kararı aldığını duyurmuştu.

Üretim durdurulsa da satışın sınırlı stoklarla sürdürüleceği açıklandı fakat bu ürünün nostaljik değer taşıdığını düşünenler karardan üzüntü duydu.

Apple'ın ilk olarak 2001 yılında tanıttığı ürünün üretimin durdurulmasıyla Ipod efsanesi de sonlanmış oldu.

O ÜRÜNLERİN DE ÜRETİMİ DURDURULABİLİR

webrazzi'de yer alan habere göre, 7. Nesil iPod touch modelinin satışı Apple'ın ülkemizdeki online mağazasında da aktif olarak devam ediyor.

7. Nesil iPod touch modeli 32, 128 ve 256 GB olmak üzere 3 farklı depolama seçeneğine sahip. 7. Nesil iPod touch modelinin başlangıç fiyatı ise 3 bin 799 TL. 2022 yılında satıştan kalkması gereken Apple ürünleri listemizdeki diğer ürünlerin Beats Solo3 Wireless, Apple Watch Series 3 ve Intel işlemcili Mac mini olduğunu da hatırlatalım.

Söz konusu haberde önümüzdeki günlerde bu ürünlerinin de durdurulabileceği sinyali verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN