BingX, Copy Trading'i spot piyasaya genişletiyor

BingX, Copy Trading'i spot piyasaya genişletiyor

BingX, kripto borsası kullanıcı katılımını artırmak ve işlem stratejisi ekosistemini güçlendirmek için yeni bir adım attı. Spot piyasada Copy Trading özelliğini duyuran BingX, kullanıcılarına deneyimli trader'ların spot emirlerini kopyalama yetkisi vererek, spot alım satım yapmak için uygun ve verimli bir yol sağlıyor.

Dünyanın önde gelen kripto borsalarından biri olan BingX, kripto para piyasasında yatırımcıların başarılı yatırımcıların alım satım stratejilerini otomatik olarak kopyalayabildiği Copy Trading özelliğini spot piyasada sunmaya başladı. Bu özellik, kullanıcıların popüler işlem çiftleri olan BTC/USDT ve ETH/USDT gibi spot emirleri zahmetsizce takip etmelerine olanak tanıyor.

COPY TRADİNG EKOSİSTEMİ KURULUYOR

Kullanıcılar, trader profillerini görüntüleyebilir, tercihlerine uygun bir trader seçebilir ve gerçekleştirilen alım satımları gözlemleyebilirler. BingX, kripto Copy Trading alanında öncü bir borsa olarak, 4 milyon takipçisi ve 8.000'den fazla profesyonel trader ile 130 milyon copy trading emri gerçekleştirmiş durumda. BingX Elit Copy Trader'lar Programı, yetkin spot trader'ları BingX topluluğuna katılmaya davet ederek gelişen bir Copy Trading ekosistemi kuruyor.

İNOVASYON VE KULLANICI MERKEZLİ ÇÖZÜMLER

BingX Halkla İlişkiler ve İletişim Direktörü Elvisco Carrington yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi

"Copy trading spektrumunu spot işlemlere genişletmemiz, inovasyon ve kullanıcı merkezli çözümlere olan bağlılığımızla uyumludur. Bu kez deneyimli trader'lar ve kullanıcılar arasındaki boşluğu daha da doldurarak iş birliğine dayalı bir alım satım ortamını teşvik ediyoruz. BingX, Spot Copy Trading'i sunarak, kullanıcılara başarıyı, büyümeyi ve topluluk odaklı alım satım uygulamalarını teşvik eden daha fazla teklif sunma konusundaki kararlılığını bir kez daha teyit etti."

BİNGX HAKKINDA

2018 yılında kurulan BingX, 5 milyondan fazla kullanıcısı ile dünya çapında 100'den fazla ülke ve bölgeye Spot, Türev, Copy Trade ve Grid işlem hizmetleri sunan lider bir kripto borsasıdır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN