Bu panzere hiçbir patlayıcı zarar veremiyor! Türkler yaptı: Videoyu izleyen gözlerine inanamıyor

Türk mühendislerinden dev bir başarı! Hiçbir patlayıcı bu panzere zarar veremiyor! İzleyenler gözlerine inanamıyor! İşte Türk savunma sanayisinin yeni aktörü...

Türk savunma sanayisinin öncü firmalarından FNSS tarafından geliştirilen yeni nesil zırhlı muharebe aracı Pars Alpha 8X8, mayın ve el yapımı patlayıcılara (EYP) karşı üstün koruma özellikleriyle dikkat çekiyor. Suudi Arabistan'daki World Defense Show'da sergilenen araç, zırhlı araç teknolojisinde bir dönüm noktası olarak tanımlanıyor.

YÜKSEK BALİSTİK KORUMA İLE PARS ALPHA ÖNE ÇIKIYOR

pars-1.jpg

FNSS Genel Müdürü Nail Kurt'a göre Pars Alpha, 5. nesil bir zırhlı araç olup, geleneksel ve yeni nesil tehditlere karşı benzersiz koruma sunuyor. Araç, yüksek balistik koruma, mayın ve EYP koruması ile dikkat çekerken, aynı zamanda aktif koruma sistemi, atış yeri tespit sistemi ve lazer uyarı sistemi gibi ileri teknolojik donanımlara sahip.

PATLAMALARDA ZARAR DAHİ GÖRMÜYOR

Pars Alpha'nın sosyal medyada yayınlanan tanıtım videosunda, mayın ve EYP patlamalarına karşı aracın nasıl zarar görmediği gösteriliyor. Bu, aracın sahadaki personelin hayatını korumak için ne kadar etkili bir çözüm sunduğunun altını çiziyor.

pars-2.jpg

Araç, düşük silueti ve geniş silah seçeneğiyle de öne çıkıyor. FNSS, Pars Alpha'yı dünyanın dört bir yanındaki müşterilere sunmayı hedefliyor ve aracın, hibrit güç grubu yapısına da uygun olduğunu belirtiyor. Bu özellikler, Pars Alpha 8X8'in zırhlı araçlar arasında yeni bir lider olma potansiyelini gösteriyor.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir