Call of Duty: Black Ops 6 geliyor! İlk fragmanı dakikalar içinde yayınlanacak: 'Saddam Hüseyin'li teaser

Call of Duty: Black Ops 6 geliyor! İlk fragmanı dakikalar içinde yayınlanacak: 'Saddam Hüseyin'li teaser

Oyuncuların heyecanla beklediği Call of Duty: Black Ops 6 geliyor! Önce teaser yayınlandı, dakikalar sonra da fragmanı yayınlanacak...

Resmi duyurusu kısa süre önce yapılan Call of Duty: Black Ops 6 için yeni içerikler hız kesmeden gelmeye devam ediyor. Oyunun detaylı tanıtımı, 9 Haziran'da gerçekleşecek olan Xbox sunumunda yapılacak. Activision, oyunun tanıtımına yönelik heyecanı artırmak için çeşitli teaser videoları yayınlıyor. Son olarak, Saddam Hüseyin de dahil olmak üzere birçok tanınmış ismin yer aldığı bir video ile gündeme geldi.

YENİ TEASER VİDEO VE FRAGMAN DETAYLARI

Call of Duty Black Ops 6 Officially Announced by Activision

Activision, canlı aksiyon sahneleri içeren yeni videonun 28 Mayıs'ta yayınlanacağını açıkladı. Teaser görsellerinde Saddam Hüseyin’in bir görüntüsü dikkat çekiyor. Bu görüntüde, Saddam’ın Bağdat’taki eski sarayının koordinatlarına da yer verilmiş. Oyunun hikayesinde Körfez Savaşı'nın önemli bir yer tutacağına dair ipuçları, bu detaylarla daha belirgin hale geliyor.

"Gerçek Yalanlar" isimli bu video öncesinde "Gözlerini Aç" adlı kısa bir teaser fragman da yayınlandı. Bu kısa teaser videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

FRAGMAN YAYIN TARİHİ

Black Ops 6'nın canlı aksiyon fragmanı, 28 Mayıs Salı günü Türkiye saati ile 17:00'de yayınlanacak. Activision, oyuncuların merakını artırmak için bu tür etkileyici fragmanlarla oyunun atmosferini tanıtmaya devam ediyor.

SADDAM HÜSEYİN VE KÖRFEZ SAVAŞI TEMASI

Saddam Hüseyin’in yer aldığı bu yeni fragman, Black Ops 6'nın hikayesinin derinliğini ve tarihi olaylarla olan bağlantısını gözler önüne seriyor. Bağdat’taki eski sarayın koordinatlarının da verilmesi, oyunun gerçekçi bir tarihi atmosfer sunacağını gösteriyor. Körfez Savaşı'nın oyunun ana temasını oluşturacağı, bu detaylarla birlikte daha da belirgin hale geliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN