Eldorado ile Şirinler Hesabınızın Keyfini Çıkarın

Eldorado ile Şirinler Hesabınızın Keyfini Çıkarın

Online oyunlarda sıklıkla karşılaşılan bir terim şirinler hesaplarıdır. Bu hesaplar satışa çıkarılarak alınmakta ve yeni başlayanlar daha donanımlı hesaplarda oyun oynayabilmektedir. Farklı oyuncular tarafından açılabilen bu hesaplar, bazen de oyuncunun kendisi tarafından kullanılmaktadır.

LoL Şirinler Hesap Nedir?

En çok oynanan online oyunlardan biri olan League of Legends, pek çok şirinler hesabına sahiptir. Bu hesaplar, oyun ortamında smurf veya ikincil hesap olarak da bilinmektedir. Online oyunlarda çok fazla ilerleme kaydeden kişiler, şirin hesabı oluşturarak oyuna sıfırdan başlayabilmektedir. Ayrıca uzman olduğu oyunlarda daha kısa sürede daha yüksek puanlar kazanabilmektedir.

Şirinler hesabının kullanıcıları genellikle iyi derecelere sahip olan oyunculardır. Yeni bir hesap kullanarak alt derecedeki insanlarla oyun oynarlar. Yeni başlayan kişileri kısa sürede alt ettikleri içinse normalden fazla puan toplarlar. LoL şirinler hesabı da League of Legends oyununda kullanılan smurf hesaplara verilen bir isimdir.

League of Legends İçin Şirinler Ne Anlama Gelir?

Şirinler hesapları, aslında çizgi film olan Şirinler’den gelen bir terimdir. Ama oyun dünyasında farklı bir anlam taşımaktadır. Ortaya çıkma şekliyse bu durumu ilk kez yapan 2 oyuncunun Şirinler çizgi filminden isim almalarıdır. Günümüzde engellenmeye çalışılsa da pek çok oyuncu şirinler hesaplarıyla oyun oynamaya devam edebilmektedir. Dolayısıyla LoL şirinler hesabı açılabilmekte ya da başkasından satın alınabilmektedir.

LoL Şirinler Hesap İsimleri Nasıl Olur?

Oyuncular, istedikleri isimleri kullanarak bir şirin hesabı oluşturabilmektedir. Dolayısıyla yalnızca isme bakarak şirin hesabı olup olmadığı bilinmemektedir. Ancak bu hesaplar, satıcısının ya da ana oyuncunun isimlerini taşımazlar. Daha çok anonim bir kimlik halinde olurlar.

Oyun esnasında ya da satış sırasında herkese hitap edebilen kullanıcı adları seçilir. Ancak ana oyuncunun kullanıcı adının herhangi bir bölümüne ekleme yapılarak da şirinler hesabına isim koyulması mümkündür.

Satılık LoL Şirinleri

LoL şirinleri yaygın şekilde kullanılmaktadır. Üst düzey oyuncular, yeni hesaplar açarak belirli bir seviyeye kadar getirmektedir. Daha sonra bu hesapları satarak gelir elde etmektedir. Güvenilir kişilerden alışveriş yapıldığı takdirde şirinler hesaplarında herhangi bir sorun ortaya çıkmamaktadır.

Bir kişi, birden fazla yan hesap oluşturabilmektedir. Dolayısıyla oyuncular bir ya da daha fazla smurf hesap kullanabilmektedir. Özellikle alt seviyedeki oyuncular satılık LoL şirinleri kullanarak daha hızlı şekilde yükselmeye çalışmaktadır. İnternet üzerinden yapılan bu işlemlerde dileyen herkes bir şirin hesabına sahip olabilmektedir.

Satılık LoL Şirinleri Fiyatları

Hesabın durumuna ve kim tarafından oluşturulduğuna göre farklı fiyatlandırmalar yapılmaktadır. Yüksek seviyeye ulaştırılan LoL hesapları daha yüksek fiyatlara satılmaktadır. Ayrıca satan oyuncunun kimliği belliyse fiyatlarda değişiklikler yapılabilmesi mümkündür. Satış sırasında hesap bilgileri ayrıntılı şekilde paylaşıldığı için neden düşük ya da yüksek fiyat ödendiği de kolayca anlaşılabilmektedir.

Bazı durumlarda hesaplar için pazarlık ya da takas yapılması da söz konusudur. Nadir bulunan bir eşyayla şirin hesaplar takas yapılabilmektedir. Farklı bir hesapla takas yapmak da LoL şirinler hesabı satın alma imkanı oluşturmaktadır.

Ayrıca fiyat konusunda pazarlık yapılması, pek çok oyuncunun daha düşük fiyatlarla şirin hesap edinmesini sağlamaktadır. Bu işlemlerde özellikle yurtdışından hesap satın alma talebi bulunmaktadır ancak döviz kurlarına uygun olan hesaplara bakmak daha faydalıdır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN